Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak széles szája van, akkor erősebbet is tud harapni?
Azt olvastam,hogy az a kutya tud erősebbet,amelyiknek szélesebb a pofája.De ez akkor gondolom emberekre is igaz kell legyen.Ha egy lánynak jó nagy,széles szája,fogsora van,akkor erősebbet is tud harapni egy átlag lánynál?
Ez a fétisem :S
A száj alatt nem az ajkakat meg a “kacsaszájat” értettem,hanem magát a szájüreget.
De akkor ha egy lánynak szélesebb a mosolya-fogsora- nem tud erősebbet harapni?
És az állkapocs méret számít?Nagyobb állkapoccsal erősebbet tud harapni?
Az az álkapcsot összehúzó izom erőssége számít... de tényleg nevetséges, hogy "kutyák pofájához" hasonlítod a nők száját.
Egyébként is, miért olyan fontos neked, hogy ki tud erősebbet harapni? Hód vagy?
Érdekes,azt gondoltam ha jó nagy állkapcsa van,akkor erőset is tud harapni.De hát a ragadozó állatoknak is nagy állkapcsa van,gondolom ez azért nem véletlen.
És ha sokat rágózik,a rágózás erősíti az állkapocs izmát,akkor erősebbet is tud harapni?
Egy diót fel tudna törni a vagy egy tollat szét tudna roppantani a fogaival egy lány?Olyat már láttam aki egy ceruzát harapott ketté.
Nem vagyok hód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!