Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rajong néhány férfi idősebb nőkért?
Ahányan vagyunk, annyifélék vagyunk. Van olyan fiú/lány akiknek az "érett férfi/nő" képe a szép, van akinek a testes hölgyek jönnek be, van akinek a szűz lányok, van akinek a "tapasztalt" nők, van akinek az izmos nők, és így tovább. Nekem meg pl. A fiús lányok jönnek be.
Szerintem ennek nincs igazi oka, és nem is kell hogy oka legyen. Én sem értem egy korom belinek pl. Mi lenne vonzó egy 40es nőben, de az ő dolga, nem is kell hogy értsem, és nem is zavar :D
Én azt nem értem, ha más férfiak specializálódnak egy rétegre, hogy "jajj de jók az 50-es nő", "jajj de szépek a fiatal szűz lányok", stb. És a többit meg leszólják.
Nekem 20 éves fiúként vonzódtam már kb. minden korosztály és társadalmi réteg képviselőjéhez, sosem a kategória, hanem az egyén számított...
Szóval egy kicsit idegesít amikor valaki ízlésről akar vitatkozni, főlev beszűkült látásmóddal.
Amúgy férfiként bennem is elindít egy kis kisebbségi komplexust, ha egy korombeli, vagy 1-2 évvel idősebb csaj az idősebb pasikhoz vonzódik, velem meg gyerekként bánik. Meg azt hiszi, hogy mennyivel érettebb a koránál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!