Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is fura az ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is fura az ha egy 19 éves lány sosem ujjazta meg magát?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt a Barátnőmmel, és mostanában kezdtünk el beszélni a szexről. És azt mondta hogy Ő még sosem ujjazta magát, csak ritkán havin 2-3 x izgatja a csiklóját.

Én nagyon csodálkozom ezen, hogy hogy bírja nélküle. De örülök persze ennek.

Még mindketten szüzek vagyunk.

Nektek mi a véleményetek erről?

2018. jún. 14. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fura. Egyrészt van, aki egyáltalán nem maszturbál, mert nem okoz neki örömet (nyilván nők között, pasiknál más), másrészt ha csiklói orgazmusra képes, és hüvelyire nem, akkor fölösleges ujjaznia magát, neki nem arra van szüksége. Erre majd rájössz, ha lefekszetek. Ha nem lesz orgazmusa, lehet, hogy előtte ki kell elégítened orálisan, vagy szex közben kézzel izgatni a csiklóját, hogy ő is elmenjen.
2018. jún. 14. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem fura. En is ennyi időd vagyok, es szerintem fizikailag nem nagyon kivitelezhető az ujjazas ugy, hogy az kényelmes is legyen. Egyszerűen nem er el addig az ember keze, egy férfinek meg sokkal jobban kezre all. :D A csikloizgatastol lesz oragazmusa a legtöbb minek, az ujjazastol meg nem. Ilyen egyszerű.
2018. jún. 14. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Engem is a baratom ujjazott eloszor, de azóta mar en is magam :D
2018. jún. 14. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
26 vagyok és Soha nem ujjaztam magam.Neke. az nem jó!
2018. jún. 14. 22:15
 5/11 anonim ***** válasza:
22 vagyok, énse ujjaztam magamat soha. Tökéletesen elég a csiklómat izgatni!
2018. jún. 14. 22:17
 6/11 anonim ***** válasza:
27 vagyok és én sem szoktam, egyszer kipróbáltam, semmi jó nem volt benne.
2018. jún. 14. 23:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Ennyi idos vagyok, de en sem csinaltam. Probaltam, de semmit nem erzek, kb annyira izgato, mint egy nogyogyaszati rakszures, pedig amugy ha mas csinalja imadom. En se maszturbalok surubben, ha nincs az embernek parja, nincs annyi inger sem, amitol megjonne a kedve. Ennek ellenere kapcsolatban megkaptam mar a nimfo jelzot is, szoval nincs baj a libidommal...
2018. jún. 14. 23:35
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De akkor ha egy nő nem élvezni a hüvely izgatasat akkor a szexet sem fogja élvezni?

2018. jún. 15. 07:24
 9/11 anonim ***** válasza:
De az tök más ha pasi csinálja, vagy ha szexeltek, ettől így ne félj. :) De orgazmusa a legtöb nőnek csak a csikló izgatásától van.
2018. jún. 15. 09:00
 10/11 anonim ***** válasza:
A szexet élvezzük, de nem lesz tőle orgazmusunk, csak ha a csiklót ingerlik közben.
2018. jún. 15. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!