Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hordanak még franciabugyit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hordanak még franciabugyit?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik, teljesen kiment a divatból a franciabugyi, és mindenki tangát hord ma már...
2018. jún. 14. 15:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A tini, also huszas kategorianal van elonyben a tanga. 22 korul viszont mar kezd szaporodni mas fajtabtanga, a francia, a csipke...
2018. jún. 14. 18:43
 22/29 anonim ***** válasza:
én 20 vagyok és nem igazán szeretem a tangát. van pár, de csak a feszülős ruhák miatt, bár pont most ruháztam be egy lézervágott franciabugyira :)
2018. jún. 14. 19:16
 23/29 anonim ***** válasza:
Dehogy ment ki. Csak nekem pl sokkal nehezebb franciabol kenyelmeset talalnom, mint tangabol. Tangabol ha jo a meret, meg hatul sima a szele, akkor tuti jo. Franciabol meg aztan van annyifele... az halalom pl aminek a kozepen van varras es bevag a puncimba. Vagy amikor lenyomja a fenekem, vagy lecsuszik, vagy elol log, vagy hatul kicsi, vagy gyurodik a nadrag alatt akarmit csinalok vele es latszik a szele... baromi idegesito, nagyon nehez jot talalni belole. Mondjuk nyaron nem hordok max alvashoz, folyna a viz a seggemrol. Telen viszont jobb, mert csak melegit vmennyit. Menstruaciohoz meg ha bena, ha nem, a mai napig normal bugyit hordok, a franciaba keptelen vagyok beragasztani a betetet normalis, vhogy sose esnek jol a szarnyak. Olyan meresz meg nem vagyok, hogy csak tampont tegyek fel es ugy induljak utamra, nekem mindig kell betet ha megvan, ugy vagyok nyugodt.
2018. jún. 14. 23:52
 24/29 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem popsi fuggő is lehet a francia jobban kiemeli a fenekem formalyat.

A tanga melegben valóban jobb, de meg jobb ha nincs semmi rajtam csak egy hosszú ruha.

De a puncinal átlátszó csipke is praktikus és kényelmes viselet főleg nyáron. :)

2018. jún. 18. 16:15
 25/29 anonim ***** válasza:

Hordanak ;)

19L

2018. jún. 18. 16:18
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem igazán érdekel a bugyi divat. Olyat hordok, ami tetszik, ami az én esetemben a francia. Nekem kényelmesebb és szebb is, mint a tanga. Szerintem nem korfüggő. Sosem szerettem a tangát, és nem vettem észre, hogy változott volna az ízlésem ilyen téren. A "nagyis" bugyikat kiselejteztem, mert nem szívesen hordom más előtt, de ennyi.
2018. jún. 18. 16:26
 27/29 anonim ***** válasza:

Én is a francia bugyit kedvelem inkább. Azokból is a kicsit csipkésebb fajtákat. De az egyszerűeket is szeretem -jól mutat bennük a fenekem!

A tanga idétlenül mutat rajtam, azért nem hordom, esetleg féltangát, azt is ritkán!

2018. jún. 27. 16:08
 28/29 anonim ***** válasza:
Inkább kínai bugyit hordanak manapság, mivel francia már nem nagyon van. 😁
2018. júl. 10. 11:57
 29/29 anonim ***** válasza:

Miért ne hordanának? Remélem, nem is fog kimenni a divatból. Nagyon kényelmes és ezzel együtt nagyon csinos, szexi tud lenni én ezt szeretem legjobban, a tangát meg nem, számomra az nem is bugyi, csak egy kis vacakság, ami max a nagy kánikulákban bizonyos ruhák alá elmegy.

Meg van az a bugyi, ami a hagyományosra emlékeztet szabásában, de csinosabb (ne mamabugyira gondolj), nem tudom, annak a fazonnak mi a neve,na, azt is szeretem.

2019. szept. 18. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!