Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak azért ilyen, mert szűz?
Figyelt kérdés
Adott egy pasi, aki szűz. Folyamatosan kifogásokat keress arra, hogy találkozzunk, pedig állítása szerint ő is akarja.
Most csak hülyít, vagy egyszerűben csak fél?
2018. jún. 14. 14:24
1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként a beszélgetéseink során nagyon magabiztos, de aztán ha odakerülne a sor mégse találkozunk.
2018. jún. 14. 14:24
2/6 anonim válasza:
Találkozzunk, én szívesen szét szexellek ;)
3/6 NemFogodKitalálni válasza:
Ha szűz, akkor szerintem azért, mert fél.
5/6 anonim válasza:
Ezt nem igazán értem. Ha nem találkoztok soha, az azt jelenti gondolom, hogy neten beszélgettek. Ott látod rajta, hogy magabiztos... De én magamból kiindulva nem kerülném a találkozást azért, mert izgulok az első miatt. Persze én is stresszeltem az elsőnél, de nem menekültem előle. Talán még túl önhitt is voltam. Amúgy úgy néz ki, hogy most kezdjük újra azzal a lánnyal, akivel elvesztettem. Hosszú évek óta már, hogy vége lett és most amúgy jobban félek az elsőtől, mint régen. Nem azért, mert én amúgy is nagyon régen voltam már lánnyal, hanem mert vele voltam régen és ki tudja mennyit változott, illetve mennyire várja el, hogy ennyi idő után pont ugyan azt az élményt kapja tőlem elsőre. Bár nem kéne ezen gondolkoznom, mert tartom őt annyira, illetve elmondása szerint mindig is én voltam neki az igazi. Valószínű azért van ez, mert akkor még az elején nem éreztem annyit. Most meg lehet, hogy túl sokat jelent
6/6 anonim válasza:
Nekem az a gondom, hogy sosem tudom elérni, hogy a nő akarjon találkozni...:/
Mindig én kezdeményezek és mindig lemondják, eltolják a nők.
Rohadt szerencsés srác és nem él a lehetőségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!