Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiùk, kis mérettel mennyire gátlásosak?
Én jártam egy 26 éves "férfivel" 2 hónapig mikor közöltem vele hogy most már lefeküdhetnénk! Át is tárgyaltuk hogy addig miért halogatta! Akkor mondta el hogy 15 cm van neki és pont az miatt szűz még mert nem meri elővenni sem. Mondtam neki hogy ez a méret bőven elég nekem és kb az összes nőnek. Ez után nem történt meg a dolog csak szakított hogy ne kelljen szexelni!
Azon fiúk/férfiak véleménye érdekel akikre szintén ez igaz mint a volt barátomra. Mitől félték annyira?
Azt gondoljàtok hogy mi így gondolkodunk?
1, Géza 21 cm (ooo isten)
2, Gabor 17-19cm (rendben van)
3, Balázs 14-16 cm (átlagos nyomorék)
4, Pistike 9-13 cm (lúzer takarodjá)
Hmm? Azt hiszitek a méret határozza meg mennyire tekintünk férfinek? Mindig a nagyobb a jobb, ha 1cm két pasi között a különbség már a nagyobb a bika ?
Oké pontosan ez Van! :D viccelek nyugi!
Egy 15 cm hosszú, mindig kemény és kellően vastag szerszám tökéletes.
Szerintem ne általánosíts.
Azért mert találkoztál egy életképtelen nyomorulttal, attól még nem mindenki lelki sérült.
Engem már az frusztrálna ha egy héten belül nem szexelnék a nővel.
Két hónap:))))))
20 évesen én már égtem a vágytól h betehessem. De tény voltak félelmeim ami miatt nemnagyon ment az ismerkedés élőben. Így én online ismerkedtem. Én nem a bré méretemmel voltam el, hanem az idővel ameddig az első kört bírom. Az még most is feladja a leckét főleg ha 2 hét után találkozunk újra bnőmmel.
Uh ha a kérdés nem kamu, akkor vagy nem mondott igazat és nem a méret volt az ok hanem h ténylegesen nem izgul női testre, na jó én csak ezt tudom elképzelni.
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!