Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mekkora a pénisze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mekkora a pénisze lankadtan és mereven?

Figyelt kérdés

Mereven a vastagságát is írd le légyszíves!

Lehet hogy nem ebben a kategóriába tartozik a kérdés, de nem akarom a szexualitás kategóriába írni, mert ott sokan nem a valós méretet írják.

Légyszi a korodat is írd le!

Légyszíves ŐSZINTÉN!

Köszönöm!:)

2018. jún. 13. 20:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
36%

En olyan jot nevetek ezen a vérpéniszem és húspéniszen. :D:D Kuldj már nekem egy orvosi konyvbol egy képet, vagy linket rá, ahol ez le van írva. A gyakorikerdesek enciklopédia nem megbízhato :D:D Ha már egészségugyi alkalmazott leszel, vagy szeretnél lenni, ne higyj el kérlek minden marhaságot itt. Nincs hús és vérpénisz. Eleve mind a ketto, hús és vér is van a péniszben. De a legfontosabb ,hogy a barlangostestek miatt tud keményre felállni a petyhutt pénisz. Minden a barlangos testen mulik.

Neked milyen a melled, hús vagy vér mell? :D:D

2018. jún. 13. 22:29
 22/32 A kérdező kommentje:

Ez nem Gyakoris hülyeség ez a valóság! Van ilyen hogy hús meg vér pénisz!

Én amúgy fiú vagyok, ezért nem tudok válaszolni a kérdésedre!

2018. jún. 13. 22:35
 23/32 anonim ***** válasza:
#21:ezek szerint biológiára sem járt? Nekem 7. - ben tanították ezt!
2018. jún. 13. 22:37
 24/32 A kérdező kommentje:

Azt a kb 6 centis méretváltozást szobahőmérsékleten kell érteni, nem az Északi-sarkon!!!

És Utolsó előtti. Az nem úgy van h a merev péniszméret attól függ h mit eszel meg h sportolsz e. Ez a genetikától függ!

2018. jún. 13. 22:39
 25/32 A kérdező kommentje:
Sajnos ezen az oldalon sok buta ember van. Nincs vér meg húspénisz.:DDD hihetelen. Ti csak a szexhez értetek, máshoz nem. Legalább nem hal ki a Föld.:D
2018. jún. 13. 22:42
 26/32 anonim ***** válasza:
Nekem is hetedikben. Csak én azt tanultam meg, amit a tanárom mondott, nem azt amit a gyakorin találtak ki a srácok :D
2018. jún. 13. 23:16
 27/32 anonim ***** válasza:

Nekem vérpéniszem van (legalábbis azt gondolom, illetve a "leírás" arra enged következtetni)

Ami azt illeti lankadtan nekem extrém kicsire is képes összemenni, főleg víz / hideg időben. ez mondjuk olyan 4-5 cm-t is jelenthet.. bár nem mértem, de jóval rövidebb mint a hüvelykujjam, úgyhogy igencsak max 5cm. Általában ha mondjuk simán előveszem vizeléshez akkor úgy 6-7 cm, viszont érezhetően vaskosabb mint hidegben/vízből kifelé, de kevésbé merev (talán nem is a merev a jó jelző.. szóval kicsit puhább ha nyomkodod:D

Erektált állapotban ~14 cm, az igazat megvallva nem tudom, hogy hogyan (honnét) kell mérni pontosan illetve amikor kitalálom, hogy mérem akkor jellemzően se nem olyan kemény mint mikor nővel vagyok és rendesen lüktető érzésem van. kerületre ~13,5 vagyis ~4,3 cm átmérőjű.

27F

ui, egyébként kíváncsi lennék mit ír a tankönyved, megírnád?:)

ja.. +1 gondolat, azokkal a nőkkel akikkel lefeküdtem és beszélgettem is erről szex után jellemzően azt mondták, hogy a hossz átlagos a vastagságot viszont átlag felettinek gondolják. Persze, hogy a nők szavaiból mi az igaz és mi az empátia azt bizonyára csak ők tudják:)

2018. jún. 13. 23:27
 28/32 anonim ***** válasza:
Lankadtan kb 8-9cm mereven 16cm es 5cm vastag . 20/f
2018. jún. 14. 10:09
 29/32 anonim ***** válasza:
Hogyne függne az eletstilustol szerencsétlen. A vér az ereken jut a peniszbe. Hallottál olyanról hogy a rossz életstílus miatt a vér nem tud rendesen áramolni a testben? Vagy ezt nem tanítják az iskolába? Ennyire fake azért ne legyél
2018. jún. 14. 12:21
 30/32 A kérdező kommentje:

29-es!

Hiába okoskodsz, attól hogy sportolsz nem lesz nagyobb mint amekkora eleve lenne! Akkor mindenkinek 25 centis pénisze lenne!

Az hogyha valaki egészségtelenül él, cigizik, az hatással van a keringésre, és így a merevedésre is, de az csak kis mértékben.

2018. jún. 14. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!