Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy nem számít a nőknek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy nem számít a nőknek a méret, ahogyan itt minden pasinak 20 cm a farka. Nem?

Figyelt kérdés

Eddig több lány mondta nekem élőben, hogy a 14 cm körüli farkam kicsi, mint amennyien nem mondtak rá semmit.

És tudom most jönnének a válaszok, hogy "mert olyan lányoknál próbálkozol, akik ilyenek"...

De egyszer nem lehetne valami tényleges választis írni?

Milyenek az "olyan" lányok?! Talán a homlokukra van írva, hogy hogyan is állnak a pénisz méret kérdéshez, csak én nem vettem eddig észre?

Eddig mindenféle külsejű, mindenféle társadalmi osztályból származó lánnyal voltam már.

Volt, hogy diplomás mondta, hogy neki ez kicsi, volt hogy szakmunkás látszólag elégedett volt vele.

De már elég sok lánnyal szexeltem és a lényeg, hogy több mint 50% nem volt megelégedve a méretemmel.

2018. jún. 12. 18:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"Vagyis akkor valószínűleg tényleg nem elég neki a 14 cm."

Ez a baj veled meg a hozzád hasonló farokméregetős hülyékkel. Azt hiszitek ettől függ a mi orgazmusunk.

2018. jún. 12. 19:48
 12/25 anonim ***** válasza:
Ez is nő-és hüvelyfüggő. Személy szerint a minél kisebb méretet preferálom,voltam már 20 körülivel is és jóval kisebbel is.
2018. jún. 12. 19:58
 13/25 anonim ***** válasza:
24%

Szokásos napi női álszenteskedés :)

A végére szokás szerint kijött, hogy minél kisebb, annál jobb. :)

Hamarosan jön az "én nem is szeretem, ha behatol, elég ha nyal meg ujjaz" illetve "undorodom a 10 centinél nagyobb farkú férfiaktól" című örök legendás kommentek.

2018. jún. 12. 20:14
 14/25 anonim ***** válasza:

Hiába, aki hülye, azon nem lehet segíteni.

(igen az utolsó kommentelőre gondoltam aki tipikusan az aki kiírja hogy kicsi a farka)

2018. jún. 12. 20:21
 15/25 anonim ***** válasza:
24%

Kérlek ne, szánalmas, ahhgy magyarázkodtok. Sehol máshol nincs ez a kétségbeesett kapálózás, hogy "jaj, a barátomnak 4 centi hosszú, 1 centi vékony, de isteni!!"

Látszik, hogy gyerekek járnak ide.

2018. jún. 12. 20:25
 16/25 anonim ***** válasza:
54%
Szánalmas vagy utolsó. Arra izgulsz ha azt mondják kicsi a farkad?
2018. jún. 12. 20:32
 17/25 anonim ***** válasza:
26%

Kérlek ne!

Fogd meg a 79% barátnőd kezét, aztán szépen sétáljatok tovább, legalább akkora röhej vagy mint ő, ahogy pattog az első oldalon...

2018. jún. 12. 20:33
 18/25 anonim ***** válasza:
59%
Igen kicsi a f*rk*d. És még rosszul is b**zol ezek szerint. Egy sz*r vagy. Menj és vágj eret az összes kisp*csü haveroddal együtt.
2018. jún. 12. 21:54
 19/25 anonim ***** válasza:
42%
18-as végre egy tökös csaj (vagy pasi) :D :D
2018. jún. 12. 22:11
 20/25 anonim ***** válasza:
90%
Csaj vagyok. És köszönöm szépen. 😀 Hát ezen rinyált hogy legyünk őszinték. Megkapta. 😃
2018. jún. 12. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!