Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen prűdek a lányok?
10: persze, hogy engedem. Hát milyen marhajó érzés már amikor az élvezet hevében össze akarod zárni a záró izmod, de nem bírod:P
11: hát kézzel sok lány. Műpénisszel 3-4 lánnyal csináltuk mondjuk heti 1x-2x.
12:
Hehe, mondjuk ilyenkor eláll a szava a sok análgyűlölőnek, amikor a férfi azt mondja hogy ő is engedné az anált :)
Nem eláll a szavuk, csak nem akarják le buzzzzizni, mert jól neveltek 😉
De ha már meleg vagy, miért nem pasikat dugsz?! Ott csak a seggggg van, oda vissza működhet. Nem értem h minek ehhez egy csaj?! Ha neked a popsi jó....
14: Ne haragudj, de meg se fordult a fejemben, hogy attól meleg lennék, hogy a barátnőm aki egy lány seggbe dug egy műpénisszel. Ettől még a lányokra izgulok, a lányok hoznak lázba akikkel néha kicsit pajzánkodunk.
De igazából itt nem az anál a lényeg, hanem a kérdés arra irányult, hogy nagyon sok ezekkel szemben negatív posztot találtam és ezért kérdeztem rá.
14:
1. Biszexualitásról hallottál már? Amikor valaki szeret dugni férfiakat és nőket is. Miért kell egyből melegnek hívni valakit?!
2. De akkor az egész érvelés ostoba, hogy "Ha annyira akarod az anált, akkor te is engednéd?" - Mert csak azért mondjátok mert azt várjátok hogy a legtöbb férfi eláll tőle ez alapján. De ha nem, akkor meg az a bajod. Ha igen, akkor meg az. Semmi se jó, csak neked legyen igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!