Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Titeket ki tud elégíteni egy 14 centis pénisz?
Figyelt kérdés
Légyszíves mielőtt válaszol a kérdésre vegyél elő egy vonalzót/mérőszalagot, és nézd meg hogy mekkora pontosan a 14 cm!
Köszönöm!
2018. jún. 12. 18:01
1/10 anonim válasza:
Nem válaszolok,mert elegem van,hogy nem tudtok visszakeresni.
2/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz
3/10 anonim válasza:
Én meg azért nem válaszolok, mert a komplexusos hisztis pasik úgyis lepontozzák, hogy "persze, valld be, hogy igazából 25 centire vágysz"...
4/10 anonim válasza:
20assal se tudsz kielégíteni, mert nincs hüvelyi orgazmusom, szóval ha ki akarsz elégíteni, a csiklómat izgasd. ja, hogy az meg a legtöbb pasinak derogál, csak a farkukkal szeretnek operálni a hüvelyben, amivel döntő többségben semmit nem érnek el.....
5/10 anonim válasza:
Mindenkinek ment a plusz. :D Való igaz... nézzetek már vissza, mielőtt kiírtok egy kérdést. Én kérdezés előtt mindig a keresőt használom, majd ha nem találok választ a kérdésemre akkor írom ki. Nem olyan hú de bonyolult vagy tart órákig... ( egyébként csak, hogy megnyugodj az esetek erős többségében kielégíti őket, hogyha tudod használni )
6/10 anonim válasza:
"Nem válaszolok,mert elegem van,hogy nem tudtok visszakeresn"
Mégis sikerült válaszolni...
8/10 anonim válasza:
És törlik a kommentem...:"D A sok farok.
9/10 anonim válasza:
Mindegy, mert nincs hüvelyi orgazmusom, az ujjaival szokott kielégíteni. Azt viszont szeretem, ha vastag, mert kellemesen feszít, kitölt. Túl hosszú se legyen, a 14 cm ideális.
35
10/10 anonim válasza:
Köszönöm szépen tudom mekkora 14 centi. Amúgy ha esetleg nem találtál volna hasonló kérdést (kétlem) akkor megnyugtatlak hogy az ideális az 13-17 centi. Remélem most jobb a kicsi lelkednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!