Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annyira taszító hogy a gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira taszító hogy a gyakorin minden nap egy férfi megkérdezi hogy miert baj ha ö a fenekèbe szereti. Csak számomra undorító?

Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 17:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%
#10: akkor meg szokj hozzá kislány, hogy a férfiak azokat a nőket szeretik, akik nem nyafognak folyton. Mit szólnál hozzá, hogy ha a te fenekedre mondaná azt egy pasi, hogy undorító?
2018. jún. 12. 18:03
 12/21 anonim ***** válasza:
30%
Pl. "fúj nem nyalom ki a puncidat, mert ott van a másik fenéklyuk mellett és az olyan undorító!" Na tetszene?
2018. jún. 12. 18:04
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
-másik
2018. jún. 12. 18:05
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Engem ezzel a nyalás témával nem lehetne sarokba szorítani mert sosem élveztem. Ha undorodik tőle akkor nem nyal.

Engem azok a kérdések jobban irritálnak ahol a csaj nincs benne az análba a férfi meg itt sír hogy csenpészhetné be!

Ilyen langyos az ingerküszöbb hogy ekkora probléma ez? Emoció, szeretett, megértés, meghittség már kihaltak az emberekből? Már csak szextárgyak vagyunk?

Nekem is volt párom aki nem tett meg dolgot az ágyban de nem dőlt össze a világ, nem evett a fene. Többet jelentet a párom, mint egy hülye pervezió!

2018. jún. 12. 18:54
 15/21 A kérdező kommentje:
utolsó ez igen! jó tudni hogy ilyen ferfiak is vannak!
2018. jún. 12. 19:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Nő vagyok... khm.
2018. jún. 12. 19:37
 17/21 anonim ***** válasza:
Azzal szerintem önmagában nincs baj, ha valaki szereti/szeretné kipróbálni (sok oka lehet, pl szorosabb , szimplán dominancia kérdése stb ) , a baj ott kezdődik, ha rá akarja erőszakolni a csajra, meg hisztizik, ha a csaj nem akarja. Van olyan nő is, aki szereti az anált, olyanokkal kéne összejönniük, ha ennyire zavarja őket,hogy a barátnőjük nem engedi. Vannak fontosabb dolgok egy párkapcsolatban, mint egy-egy fétis kiélése..
2018. jún. 12. 21:19
 18/21 anonim ***** válasza:
17%
Csak a prüd fapinák nem engedik, utana meg sirnak ha megcsaljak vagy elhagyjak oket. Lehet jonni a hulye dumaval hogy vannak fontosabb dolgok is. Azoknak azt mondom, ez olyan mint ha kapnanak egy autot de a kulcsot sosem adnak oda nekik. Jo hogy van meg szep de ennyi.
2018. jún. 12. 22:23
 19/21 anonim ***** válasza:
18-as, te engednéd , hogy a csajod seggbe dugjon egy műfarokkal?
2018. jún. 12. 22:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez minden normális embernek undorító
2018. jún. 13. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!