Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha erre a gondolatra mindig felizgulok?
Pár napja együtt voltam egy pasival, akit aznap láttam először. Erre nem vagyok büszke, de lefeküdtünk. Maga a szex nem volt nagy élmény, de ha arra gondolok, hogy egy majdnem idegen pasi kinyalt és hogy játszadozott velem a nyelvével, akkor teljesen felizgulok. Tudom, hogy nagyon furcsán hangzik. Lehet azért van, mert kicsit bűnösnek érzem magam vagy nem is tudom :/
22l
normális, én párommal régen csináltunk egy hármast, egy extra pasival, nem ismertük, csak a keresztnevét. A pasi nem volt nagy szám, viszont a páromnak jött orgazmus az orgazmus után. Miután átbeszéltük, mondta is, hogy nem a technikája volt ami csúcsra vitte, hanem maga az az érzés, hogy egy idegen pasi nyúl hozzá, hogy egy szúrósabb arc dörgölőzik a combjaihoz, ez az érzés csúcsra juttatta.
Szóval megértelek, ha izgalmasnak találod az új/ismeretlen pasi érintését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!