Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lephetném meg a párom?
Nem nagyon van ötletem egyenlőre mert kissé tapasztalatlan is vagyok és nekem ő az első, de holnapután találkozom vele és arra gondoltam meglepném valami huncutsággal. Ami lehet romantikus és vagy kicsit perverz is. Szeretném felejthetetlenné tenni neki ezt és boldoggá tenni, mert nagyon szeretem őt. Csak olyan béna vagyok hogy nem jut eszembe semmi most. Azért lányok, fiúk hozzátok fordulok egy kis ötletért :)
21/L
Csinos fehérnemű szett, és bevállalósság ami biztosan nyerő. Merj vele kipróbálni új helyeken, ahol még nem szexeltetek soha sem, esetleg új póz, technika, használd a fantáziád.
Én biztos annak örülnék a legjobban, ha nyilvánosan, olyan helyen csinálnánk ahol megláthatnak. Meg ha kirívó ruhában lenne, szoknyában bugyi nélkül, hasonló dolgok.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!