Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lephetném meg a párom?
Annyira szeretlek titeket!!
Szinte szerelmes vagyok belétek!
Nekem annyi is elég lenne ha hálát adnál a "hétköznapokért". :'")
Nagyon örülnék plüssnek is, ami ezt fejezi ki nagyjából.
Sajnos nem tudok mit mondani, de nagyon mély hálám, hogy elolvashattam ezt, tudhatok róla.
Legyen jó nektek!
Szeretlek titeket! ))
Jönnek itt a szexel mindig és valóban, nem állnak olyan távol az igazságtól. Legalább ingyen van :D
Mi férfiak, picit másként gondolkodunk. Én (a magam nevében beszélve) nagyra értékelném, ha a barátnőm kissé a megszokott dolgokon túl mást is csinálna a szexben, vagy csak pusztán kezdeményezne rendesen. Mi férfiak is szeretjük, ha az ágyhoz (vagy falhoz vagy mindegy) vágtok és ránk másztok. Nekem ilyenkor olyan érzésem van, hogy igen, még kellek, még kíván és felizgul rám. Hogy szeret velem és nem bírja ki nélkülem. Nálatok ugyanezt a hatást kelti a virág. Fura, mi? :D Úgyhogy ezzel nem lőnél mellé szerintem.
Vagy egy új xbox one S. Lehet az még jobb volna :P
A szex tényleg jó vonal. Egy új fehérnemű, tánc, kis pajzánkodás, esetleg ha szeret néha iszogatni, akkor a kedvenc söre, whisky-je. Személyre szólóbb ajándékot viszont csak te tudsz kitalálni, hiszen a te párod. Mi a foglalkozása, hobbija? Esetleg valami ezekhez kapcsolódó kis ajándék? Én párom például gitározik, vegyésznek tanul. Ilyesmi pólókat szoktam néha nyomatni neki, egyedi, általam tervezett mintával, illetve szeretnék majd neki csináltatni gitáros kitűzőt. De én páromnak ah is tetszett, mikor csak úgy beállítottam egy vastagabb szatén szalaggal, és megmondtam, hogy akkor most kikötözöm a szexhez. Játszadoztam magammal, hogy lássa, majd ráfeküdtem, és úgy folytattam, hogy érezze, ahogy felhevülök, de "szenvedjen", hogy nem szállhat be, csak amikor én úgy döntök ;) A másik általános dolog: főzd meg neki a kedvenc ételét. Kaja, szex, hobbi. Ez a 3 tuti befutó egy férfinál.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!