Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, mennyire zavaró/gusztustalan az, ha egy nő spriccelős orgazmusa az arcotokba, szátokba, vagy csak úgy rátok megy?
Figyelt kérdés
Én képes vagyok ilyen orgazmusra, és szoktam is, kb egy fél éve sikerült ezt elérnem. Viszont van bennem ez miatt egy kis gátlásosság, hogy netán ezt egy férfi nem tartja túl gusztusosnak, például ha nyalás közben az arcába spriccen.2018. jún. 11. 22:42
12/13 anonim válasza:
Még nem csináltam, de szeretném fiatal csajjal.
Fordított facial :)
39F
13/13 anonim válasza:
Nem gusztustalan. Sőt én imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!