Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, mennyire zavaró/gusztustalan az, ha egy nő spriccelős orgazmusa az arcotokba, szátokba, vagy csak úgy rátok megy?
Figyelt kérdés
Én képes vagyok ilyen orgazmusra, és szoktam is, kb egy fél éve sikerült ezt elérnem. Viszont van bennem ez miatt egy kis gátlásosság, hogy netán ezt egy férfi nem tartja túl gusztusosnak, például ha nyalás közben az arcába spriccen.2018. jún. 11. 22:42
1/13 anonim válasza:
Ha a férfiak szerint a szájba élvezés “alap”, akkor ne finnyáskodjanak.
2/13 anonim válasza:
Semennyire:) ha nekem tetszik, ahogy a lány arcára vagy szájába élvezek, akkor fordítva se nyavalygok.
3/13 anonim válasza:
Még nem volt benne részem, szóval tuti meglepne. De simán lehet, hogy én is élvezném :D
5/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, úgy is szoktam csinálni, hogy a nő támaszkodik felettem négykézláb és addig ujjazom, míg spriccelni kezd és szétfröcsköli a testemen. De a legjobb az, mikor érzem a forró sugarat a péniszem tövénél, mikor elélvez.
6/13 anonim válasza:
semennyire... engem nagyon izgat ez a dolog, de sajna még nem történt ilyesmi :(
viszont ami késik nem múlik
7/13 anonim válasza:
Inkább pisilj le (arra előre fel lehet készülni), de a squirtingből nem kérek! :)
9/13 anonim válasza:
Nem gusztudtalan. Max. meglep,így előfordulhat,hogy egy kicsit zavaró.De jöjjön nosza.:D És is szeretek szájba élvezni.
10/13 anonim válasza:
Rendszeresen előfordul hogy a számba élvez nyalás közben. Nem nagy mennyiségre kell gondolni. Simán lenyelem, mert szeretem az ízét. Utána imád velem csókolózni, izgatja.
Ha én a szájába élvezhetek akkor ő is megteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!