Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiùk/férfiak meddig mennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiùk/férfiak meddig mennétek el a párotok kedvéért? /L

Figyelt kérdés
Inkább azokhoz szól a kérdés akik nem igazán szeretnek durvulni, fájdalmat okozni a lánynak. Mi az ami még belefér? Ilyenekre gondolok: hajtépés, durvább harapdálás, kisebb-nagyobb pofonok, fojtogatás stb. :) Ha ti ezeket nem szeretnétek, de a párotok igen, akkor megtennétek vagy inkább nemet mondanátok?
2018. jún. 10. 23:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Furcsa lenne ha a párom ilyet kérne tőlem de ha nem veszélyeztetem a testi éppségét akkor megtenném mert szeretnék eki örömöt okozni. Mondjuk egy jó kis szerepjáték az sosem árthat, és akkor ha ő durvábban szeretné akkorén viszont akár szeretnémha ő diáklány ként viselkedne vagy akármimástki lehetne találni.
2018. jún. 11. 00:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Megtenném, ha ez az óhaja.
2018. jún. 11. 00:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Én se nagyon szeretnék fájdalmat okozni. Valószínűleg nem is nagyon tudnám csinálni... vagy nagyon erőltetetten, enyhén. Ami meg feltételezem nem a legjobb. Ezek közül a hajhúzás ami úgy talán oké...
2018. jún. 11. 01:41
 14/19 anonim ***** válasza:
A sarki boltig,de ne tovább!
2018. jún. 11. 06:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Egy kis popsi paskolás bele fér!
2018. jún. 11. 06:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Hajtépés mértékkel még talán belefér. Mell és arc pofozás nem. Az ass spankin' meg szerintem majdhogynem alap. Enyhe harapdálás is csak a fenéken fér bele nálam. Az egy hülyeség, hogy a páromnak jó, akkor nekem is jó. Ha a páromnak tetszik és jó a fekál szex, akkor az is mehet? Eleve teljesen lelombozna. Lehet nem is menne már utána. Igen is van határ. Mást kell keresni, ha ennyire nem illik össze két ember. Szerelmes meg eleve nem tudnék lenni egy ilyen lányba, szóval az sem játszik, hogy a szerelemért mindent.
2018. jún. 11. 07:51
 17/19 anonim ***** válasza:
2018. jún. 11. 08:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Én belemennék ha életre, egészségre nem jelent veszélyt.
2018. jún. 12. 19:08
 19/19 mikeXxX ***** válasza:

Nyugi ez semmi 😁 !

Ettől sokkal keményebbeket kértek már !

38f

2018. jún. 13. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!