Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan kézimunkáztok metélt farkon?
Régebben azt hittem a zsidó kultúra ezen találmánya hasznos, mert higéniailag korrektebb. De mint látjuk, olvassuk, a faroknak kell a bőrke!
Én azt javasolnám, hogy egy kis üveg paraffin olaj mindig legyen nálad, ha már meggondolatlanul körbemetéltetted magad! De a bőr előre gondlom most is húzható, így csak a huzogatás irányára kell kicsit jobban koncentrálni.
METÉLT!
Ezen besírtam! Ez nem levestészta kisgyerek! :-)
Azért ilyen érzékeny még valószínűleg, mert csak 1 éve csináltattad. Nekem is a mostani párom az első, akinek ilyen. Eleinte vicces volt, egy rövid ideig "bénáztam", vagy inkább csak óvatoskodtam - de mint kiderült, ő épp az ellenkezőjére vágyott. Hosszú évek alatt már hozzászokott a folyamatos ingerekhez, így sokkal erősebbek kellenek neki egy orgazmushoz. Néha magam is meglepődök, hogy mennyire vadul és durván csinálhatom, simán kifáradok és még fájdalmat sem okozok. Imádom amúgy, hogy ilyen és ahogy kinéz. Sokkal jobban tetszik, hogy nincs rajta bőr, pedig régebben másképp gondoltam. Habár még mindig fölösleges csonkításnak tartom, de amíg valakinek saját döntése, vagy egészségügyileg rászorul, addig rendben. Egyébként tényleg nem tudok mást tanácsolni én sem, minthogy bő nyál, mert szerintem semmi lényeges különbség nincs a kettő között ilyen téren.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!