Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok? Ti megengednétek a barátnőtöknek hogy megdugjon egy művel?
Figyelt kérdés
Felhoztam a barátomnak de valahogy nem lelkesedett az ötletért, sőt ..nem szólt hozzám órákig . Gondoltam legyen valami másabb , izgibb dolog.., vagy ez inkább beteg? Ti hogy vagytok ezzel? Mi a véleményetek erről?2018. jún. 9. 12:18
11/23 anonim válasza:
okey de akkor kölcsőnösen én is popsiba !!
12/23 anonim válasza:
Engem izgat az ilyesmi, simán belemennék.
28/F
13/23 anonim válasza:
Igazi hetero férfi ilyet soha nem akar!!
SOHA!!!
14/23 anonim válasza:
“Igazi hetero férfi” ...mondják ezt a 15 éves szüzikék. Az igazi hetero felnőtt férfi nem duzzog pl. úgy mint a kérdező pasija. Az az igazi ratyi viselkedés. Az anális játékok meg jópofák, egy igazi férfi, akinek már 12 évesen is a szexen jár az agya, tuti hogy hamar rájön, hogy a prosztata jó kis örömforrás tud lenni. Fura, hogy egyre több az ilyen feminim pasi, aki csak sipítozik, ha a csaja valami perverzzel hozakodik elő. Ez az igazi szégyen a férfiakra nézve.
15/23 anonim válasza:
Én 3×15 is elmúltam bőven, de sohasem mennék ilyen baromságba bele!!
16/23 anonim válasza:
Nembaj, ha nem magas a szexuális kultúrád, ebben a korban már úgyis a gyerekek az első, az asszony meg ha magára enged havonta egyszer 5 percre, ott szintén nincs szükség arra, hogy nagyon megcsillogtass bármiféle szexuális repertoárt.
17/23 anonim válasza:
Ha közben rajtam lehet a pink erényövem, esetleg csajos cuccok is akkor imadnám:) Anélkül se ellenkeznék. 28/F
18/23 anonim válasza:
Szerintem azért sértődött be mert igazit akar. Viccet félretéve: aki hagyja hogy a seggében turkáljanak az vagy homár vagy látens meleg.
19/23 anonim válasza:
Ez a búzák porondja, az előttem szólónak igaza van
20/23 anonim válasza:
Na ezt se hinném hogy egy hetero lány írta ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!