Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok? Ti megengednétek a barátnőtöknek hogy megdugjon egy művel?
Kinek mi.
Nekem oké, én szeretem. Képes vagyok elengedni magam, és élvezni ahogy a csaj csinál meg engem.
Viszont gondolom sokan vannak akiknek meg ez már fejben sem stimmel, és valahogy azt gondolják, hogy a férfiasságuk ettől sérülne vagy valami hasonló.
Én úgy gondolom, hogy már "szexuális öntudatra" ébredtem és rájöttem, hogy a szexualitásom nem befolyásolja azt, hogy ki vagyok a társadalom/más emberek számára (nyilván a pedofília és az erőszak nem része a szexualitásomnak)
Tehát, hogy otthon négy fal közt te mit csinálsz, vagy veled mit csinálnak.. nos attól még nem leszel rossz/rosszabb ember.
Úgy gondolom a vágyainkat meg kell élnünk, és nagyon jó ha ehhez egy bevállalós és kreatív partnert találunk, akikkel fel tudjuk fedezni saját magunkat, és meg tudjuk tapasztalni a önmagunk határait.
Engem biztosan nem! Kizárt dolog!
De nem vagyunk egyformák. Itt is volt már olyan kérdező aki pasi létére ezt szerette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!