Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki eltudja nekem mondani, hogy most mekkora a normális pénisz-méret?
Figyelt kérdés
Mindenhol mást olvasni. Van ahol azt írják h 11.1 cm a világátlag, van ahol 13.12, van ahol 14, és van ahol 16, meg ugye vagy a Gyakori. Most akkor mi az igazság?
Itt a gyakorin kb 10 farokból 8 db 16 cm feletti. És aki nagy méretet ír attól volt h kíváncsiságból kértem képet, és tényleg nagy volt, tehát nem hazudott.
És most már kezdek aggódni hogy az én 13-14 centisemmel gond van.
Meg van aki azt írja, hogy az átlag péniszméret egyre nagyobb lesz. De ez szerintem nem igaz, főleg nem pár évtized alatt.
Vannak itt lányok akik azt írják, h nem a méret számít hanem a tulajdonosa, meg az h h használja. De ezt nem tudom hogy tényleg így van, vagy csak nyugtatgatni akar.
Légyszíves normálisan válaszoljatok!
Köszi!
2018. jún. 8. 18:59
11/11 anonim válasza:
Változtat bármin , hogy kinek mekkora? Persze értem én, fiatal vagy, gondolom szűz , minden srác ezen gondolkozik ilyenkor. Megnyugtatlak, ha egy csaj mellé kerülsz , és elkezded lehúzni a ruháit egyáltalán nem fog érdekelni , hogy mekkora a farkad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!