Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők azok, akik szexért fizetnek pasinak?
Külsőre milyenek ők? Koruk, foglalkozásuk..? Meg milyen az ő lelkük? Mit várnak..? Ezzel szemben mit kapnak?
Mi alapján, és hol hogyan választanak pasit? Ajánlatot tesznek élőben ismeretlen vagy ismerősnek?
Volt vagy egy éve egy balhé, hogy egy 54 éves nőt meggyilkoltak.
Na aztán kiderült, hogy a nő fizetős fiúja volt.
Utána Facebookon láttam a nőt meg a srácot is.
Azt hittem leesik az állam. Oké, nem Bíró Ica volt a nő, de simán találhatott volna magának pasit, én is bevállaltan volna.
Szal miért volt ez neki jó, nem tudom.
Ha nem lenne barátom én is ezt csinálnám. Nekem nem kell senki jött ment, az utcáról. Ha szexre vágyom az legyen minőségi.
20 éves vagyok, egyetemista, adok a külsőmre, és a másik fél külseje egyaránt fontos a belső mellett számomra.
Ez nem így működik, hogy odamész és ajánlatot teszel valakinek. Erre vannak hivatásos prostituáltak. 30 ezertől már lehet normálisat találni.
Vagy fiatal kerrierista no aki nem er ra pasizni
Fizet es pontosan azt kapja amit ker nincs csalodas mincs felesleges korok
És amikor fizetős pasikat nézegettek milyen szempontok alapján válogattok?
Küldenétek pár linket?
Kedves utolsó,ez nálam nem áll össze.Férfi prostikról beszélünk akik nyilván szexuális kielégítésért hirdetik magukat és azért is kapják a fizetséget.Erre te azt írod hogy képzettség,haroszkóp,valamint kvalitások alapján választasz.
Én ha bármilyen okból prostira szorulnék,azt nézném hogy hogy néz ki,illetve milyen nemzetiségű és mennyi idős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!