Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért fizetnek a szexért?
#5!
Azért legyen a válaszolónak torz a gyereke mert te ronda és buta vagy ahhoz, hogy meghódíts egy nőt?
Azt szokták mondani, hogy egy pasi ha csak egy fokkal szebb az ördögnél, már van esélye.
Ez a tapasztalataim szerint egy kapitális baromság. Több ismerősöm, régi tanárnőm, volt osztálytársam mondta már nekem, hogy kifejezetten jóképű pasi lett belőlem, biztos sorban állnak a lányok.
Egy kis hiba van a képletben, mégpedig hogy csak átlagos keresetem van Budapesti viszonylatban, bár albérlettel együtt úgy tartom fent magamat, hogy megtakarítást is fizetek meg azon kívül is tudok félre tenni. Ám csak egy 17 éves kisautót tidhatok a magaménak, és még csak nem is négy karika van az elején. Mondjuk az már más, hogy nekem az autó ugyanolyan használati tárgy, mint a WC papír, és teszek rá milyen, amíg A-ból B-be elvisz.
Öltözködésben szintén többnyire inget hordok farmerral, vagy v-nyakú póló + sportzakó (időjárás, évszak függő). De azokból sem a 100 millás márkák, hanem kínai vagy más olcsóbb üzlet. Marhaság 10x árat kiadni egy ruháért, ami ugyanabból az anyagból készül, csak az egyiken van egy címke + 2 millióért. Okos ember hülyeségre nem költ pénzt szerintem.
Szóval onnantól, hogy nincsenek meg ezek a státuszszimbólumok, mert teszek rájuk, így s nők 99%-a levegőnek néz. De jobb is, mintsem egy aranyásó ágybetéttel összejönni.
29/F
Lemaradt a vége:
"A kérdésre is válaszolva: egy örömlánynál fizetsz egy fix dologért, megkapod és rendben vagy. Egy fentebb említett nő ellenben 50x annyiba kerül havonta, és még csak nem is biztos az esti ürítés, mert lehet fájni fog a buksija.
Saját medence is olyan, hogy fenntartásokhoz képest kevés időt tölt benne az ember. Akkor inkább megyek uszodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!