Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért fizetnek a szexért?
(9., 10. 65%-os csak a munkáját nem írta le: stri€i.
Annyira átlátszó, hogy egyes férfiak itt reklámozzák az "ősi ipart".)
A válaszom.: Csomó férfi van, aki nem fizet a szexért, még akkor se, ha évekig nem lehet nővel!
65% a te bajod nem az, hogy nincs pénzed, hanem a gondolkodásmódoddal van a baj. Így beszélni egy barátnőről: nem is biztos az esti ürítés....vazze, ez kemény. És általában azt tapasztalom, hogy az ilyen torzult gondolkodású embereken ez meglátszik,legkésőbb amikor beszélgetni kezdesz velük.
Kérdező: a szex nem mindig jó érzés egy lánynak, sokszor még párkapcsolatban sem. A jó szexhez olyan partner is kell. A férfinek könnyebben van orgazmusa (átlagban) mint egy nőnek. Nem is véletlen, hogy a teherbe eséshez csak férfi orgazmus kell (kilövellő örökítő anyag) mert ha női is kéne, lényegesen kevesebben lennénk a Földön.
Sok férfi csak szexet akar, párkapcsolatot nem annyira. És van olyan aki szeretne, de nem jut neki párkapcsolat. Ezért inkább fizet érte.
Miért ne lenne férfi, csak mert fizet a szexért?
Úgy vélem, semmi probléma nincs, ha valaki pénzt ad a szexért.
ÉN is azzal fogok szexelni egész életemben. Nem kesergek ezen, elfogadtam. C'est la vie.
18#
Azért gondolom így mert nem a férfiassággal hódít mindenkihez van hozzávaló ember és mindenki tud többet kihozni magából az hogy te beletörődsz szerintem azt jelzi hogy nem teszel érte semmit egyébként meg nem zavar a te dolgod a te életed én soha nem fizetnék szexért de hát nem vagyunk mind egyformák .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!