Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok arról ha egy fiúnak aránytalan a test-és péniszmérete?
Nekem szerintem nagyon aránytalan, mert magas vagyok, és kicsi a nemi szervem.:(((
Hogy fogadjam ezt el?
Régebben nem zavart, de pár hete nagyon rossz, folyamatosan ezen gondolkozom, hogy milyen hülyén nézhet ki ha egy lány látja majd. És hogy elég lesz e ekkora a szexhez.
Hogy tereljem el a gondolataimat ettől?
Ha jól olvasom, minden remek,
Csak a farkad kicsit jobban remeg.
Kefélj egy jót, ha lehet.
És ha a csaj is megmondja, jó volt a menet,
Az majd biztos rendbe hozza meggyötört lelkedet.
10 centinél kisebb a pötsöd?
Ha nem, ne parázz.
Ki nem sz.rja le a látványt, ha közben figyelmes szerető vagy?
Tegyél meg mindent azért, hogy a lány maximálisan kielégüljön, és akkor hidd el, olyan leszel mint a népmese. Szájról szájra terjedsz.
Nekem nem kicsi, de ezen én is agyaltam már. Sajnos a magas emberen egy átlag (vagy majdnem átlag feletti) is kicsinek látszik. Főleg ha vastag is...
Plusz azt hiszem a magas pasiktól a lányok nagyobbat remélnek. Mi más oka lenne, hogy a magasakra férjed mindenki
Kedves #3
Miért kell örökké általánosítani?
Én sosem szerettem a 170 feletti pasikat.
Nekem a töpszli a gyengém.
A magas férfiak számomra visszataszítóak
A párom két méter fölötti, kb akkora intim mérete van, mint az exemnek volt (16-17).
Az exem 173 cm magas volt és igen, rajta ez a centimennyiség optikailag nagyobbnak hatott.És?
A performance-t nem befolyásolja :D
De attól, hogy a nagyobb testméretedhez viszonyítva kisebbnek TŰNIK, még nem kisebb.
Ilyenen szerintem ne aggódj.
A 14 centi pont az átlagba tartozik.
Ne a látvánnyal foglalkozz.
A teljesítmény a lényeg.
Ennyi szerencsétlen barmot...
Kezdjük azzal hogy aki a magas pasikra bukik, az nem azért mert azt reméli hogy neki nagyobb a farka xDDD
Én azért bukom a magas pasikra mert szerintem az a férfias, nem tudnék férfiként tekinteni egy 160 cm alatti pasira :D
Nem tudom miért, talán mert én alacsony vagyok, és a nők többsége is alacsony, és az lányos. A magas meg pasis. Asszem ezért.
Akadjatok már le erről a farokméret problémáitokról. Szánalmasak vagytok...
Kérdező: Ásd el magad. Ha neked 14 cm és emiatt itt sírsz gyakorin, akkor megérdemled hogy egyedül maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!