Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok melyik szerintetek? Bővebben lent.
Buliba mindig harisnyát veszek, nekem praktikusabb, mint a combfix, nem beszélve arról, h a legtöbb buli igen csak megviseli a harisnyát, ami olcsóbb, mint a combfix. Amúgy meg buliban sosem ismerkedem, max ha randizok valakivel és egy buli a program (mondjuk ez esetben sem a buliban ismerkedem :)).
Randira néha veszek fel combfixet, de az első 5-10 alkalom itt is harisnya. A combfix számomra "felhívás keringőre", mert szexuális töltettel bír, és az első pár randi ne erről szóljon már. Amúgy meg, ha annyira egymásra kattanunk, akkor a harisnya sem akadály... :) Arról nem is beszélve, h ha pl egy térdig érő szoknya van rajtam, akkor azt senki meg nem mondja, h harisnya, vagy combfix van a lábamon.. Rengeteg szoknyám van, olyannal veszem fel, amihez éppen kedvem van. Ami nagyon rövid (amiből kb ki van a fenekem alja), azt nem veszem fel, mert közönségesnek tartom, nem szexinek. Legrövidebbek amik minimum a combom harmadáig leérnek, hosszabbakból meg ami térdig, fél lábszárig érők. De tegnap előtt pl egy bokáig érő szoknya volt rajtam, ami jobb oldalt fel volt vágva combközépig. Szerintem az is szexi volt. Persze kinek mi, de szerintem nem a szoknya hosszától, hanem az összhatástól függ, h mi mennyire szexi.
Pontos kort nem mondok, legyen elég annyi, h 25-30 között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!