Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vásároltatok már sexshopban?
Én nőkkel is elég magabiztosan szoktam bánni, nem szoktam semmit kínosnak érezni, de ciki vagy nem ciki, amikor egyszer voltam egy ilyen boltban akkor majdnem elájultam... Teljesen el is sápadtam, bár az eladó kedves volt alig bírtam megszólalni.
Magam sem tudom, hogy ez miért így történt.
nekem sem volt inyemre bemenni ezért ebayről rendeltem
23/N
Én be-be nézegetek van h egyedül van h a párommal. Néha még én is zavartnakérzem magam bent, de az eladót nem fogod tudni zavarbahozni. Ha cikinektűnik h egy gésa golyót vagy vibrit szeretnél, képzeld el h árulnak kötözőket bilincseket ostort...
Csukló szíjjazáshoz vettem már eszközt szemkötővel, semmi meglepetést vagy elképedést nem láttam az arcán. Én mondjuk pesten vettem először férfitől utánna már nő től még prosztata maszírozót is.
30F
Ha rendelsz,az kicsit más. Ott csak képet látsz körbenézni megfogdosni csak ha kiszállították. Na most van olyan hely ahol reklámozzák h a feladó nak csak egy meghatározott név van, de van ahol a cég név is rajta van abból meg, hát na a futárok sem hülyék.
30 F
Én netről rendeltem.
Egyrészt több bolt termékeit át tudom nézni.
Másrészt a csomagolás nagyon diszkrét. Senki sem tudja, mi van benne, csak te.
35n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!