Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az átlag 14 cm, akkor a. Sexshopban miért nincs átlagos?
Ki akar átlagosat?
A másik, hogy szerintem talán egy fokkal átlag alatti a 14 cm. Ha mondanom kellene hogy mi az átlagos, akkor olyan 15-16 cm-t mondanék.
Igen, ez vígasztalhatna, de legtöbbjének volt még a végén kapaszkodó, zacsi stb.
Többet lánnyal nem megyek sexshopba:)
Én is mindig azt mondogattam fiatal koromban mint amit az első válaszoló írt, hogy ha veszünk egy bolti 18-20 centist abból kb lejön 4-5 centi mert fogni is kell, így az enyém éppen "belefér"(hossz 15,5; átmérő 4,5). Aztán úgy néz ki mégse, mert 2005-ben "látott" az egyszemű utoljára puncit! Mintha rám lenne írva és látnák a nők mekkora van és nagyívből kerülnek. 10 év alatt 2 lány volt akivel úgy indult minden, hogy esetleg lesz valami és a meglepetés elkerülése végett elmondtam nekik a méretügyi dolgokat mielőtt... ezek után hirtelen mindkettő elvesztette az érdeklődést és lekoptatott. Jött a szokásos kamu kifogás, hogy most egy ideig nem kell neki pasi, stb...ráadásul az egyik szerelmet is vallott (de még csók se volt). Aztán mással szinte rögtön ágyba bújtak, mint utólag kiderült. 6 éven keresztül volt elég kemény hiány, azután már kénytelen voltam elfogadni a sorsom. Ma már a vágy is kihalt belőlem.
A kérdésre válaszolva: Rengetegszer olvastam, hogy a nők azt irkálják a 18/6-os az ami átlagnak számít, így én azt gondolom az átlag táblázatok nagy kamuk, hogy "vigasztalják" a magunkfajtát. Tehát a szexshopban a 22-es is átlagosnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!