Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ilyen sok prűd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok prűd lány, akiknél már a mélytorok és az anál is extra dolognak számít?

Figyelt kérdés

2018. jún. 6. 23:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
Lehet hogy azok a lanyok nem pridok csak amit felhoztad a temat ok is ugyanolyan undorodottak voltak toled ahogy most en vagyok. Bocs haver de ha azt gondolod hogy ez normalis akkor tenyleg borzalmas vilagban elunk. Igen. Vannak akik belemennek. Vannak akiknek ez tetszik. De nem mindenki. Szimplan ez a valasz
2018. jún. 6. 23:40
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Épp ezt akartam írni, h öregem csináld már akkor te a mélytorkot ha annyira elvárod...én.szeretem a barátom de hiába is szeretném neki csinálni hogy élvezze, nem tudom...képtelen vagyok fizikálisan.
2018. jún. 6. 23:40
 13/20 anonim ***** válasza:
96%

Attól, hogy nem akarom, hogy 30 évesen egy nagyobb tüsszentés után rögtön bugyit kelljen cserélnem, illetve hogy nem szeretek fuldokolni, még nem vagyok prűd. Ezt a szót nagyon nem kezeled a helyén.

20L

2018. jún. 6. 23:49
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Prűd?! Pff, ez nem prűdség. Mélytorok nekem pl. nem megy, max lehányom azt, aki a torkomra tolja. Az megfelel? Izgató? :D

A hátsó bejáratot meg szintén nem lehet mindenkinél szexre használni. Tudod, vannak pl. aranyérre hajlamosabbak, van, aki könnyebben sérül stb. És ha mondjuk megárt az anál egy csajnak, aki kedvedért csinálta, utána dobod is majd, mert már egészségügyi okokból nem análozhat veled? Vagy akkor őt is beskatulyázod prűdnek?

Egyébként meg, miért van olyan sok béna pasi, akik már egy jó dugást sem képesek élvezni, csak az análra meg a mélytorokra mennek? De, hogy hogy lehet egy nőt úgy isten igazából kielégíteni, arról f.ngjuk sincs.

2018. jún. 7. 00:19
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Pedig milyen jók is ezek!
2018. jún. 7. 06:49
 16/20 anonim ***** válasza:
93%
Neked kérdező, kényszer gyógykezelésen lenne a helyed, ha ezt prűdségnek nevezed!!!
2018. jún. 7. 07:54
 17/20 anonim ***** válasza:
89%
A "prűd" meg a valaki valamitől undorodik az két különböző fogalom.
2018. jún. 7. 13:08
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Ez ugyanaz mint amikor egy férfit prűdeznek le, csak mert nem szeretné hogy kinyalják neki a seggét.
2018. jún. 7. 19:43
 19/20 anonim ***** válasza:
21%
Mert nem tudják normálisan élvezni az életet és a szexet.
2018. jún. 30. 18:26
 20/20 KINGCSANA válasza:
Anyad ja
2021. febr. 8. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!