Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek a cuckold szexbe a feleségetek kedvéért?
Figyelt kérdés
A feleségem felhozta hogy izgatná a cuckold szex,egy fiatal fiúval. De szerintem nem maga a helyzet, hanem a fiatal srác izgatná,mivel ő jóval fiatalabb nálam. Sokan mondták hogy el fog jönni ez a pillanat,hogy vagy tűrök neki vagy elhagy. Ugye ha most nem engedek neki, az a hàzasságunk végét jelenti?
54/F
2018. jún. 6. 14:29
11/14 anonim válasza:
Szerintem nem kell mindent bevállalni , pont h azt tisztelik inkabb, akinek megvannak a határai , ahhoz ragaszkodnak akinek van tartása, akire fel lehet nézni , akkor is , ha a kulseje elönytelenebb, tiszteletreméltó, nem olyan h ok , jöhet orrba szájba , bevállalós vagyok , bokorba , análisan, bárhogy .
12/14 anonim válasza:
Bár ezt kèrne te tőlem:D Szívesen végig néznem.:P 29f
13/14 anonim válasza:
Én belementem amikor felvetődött a kérdés és olyan izgató hatással volt rám is,hogy azóta minden lehetőséget kihasználunk ami adódik,bár hozzáteszem,hogy én biszex vagyok nem heteró. 59/F
14/14 anonim válasza:
Én először elbeszélgetnék a párommal arról, hogy pontosan mi vonzza. Feltételekhez kötném de engedném neki. Ha okosan csinálod megmenthető a házasság. Végső soron szólt neked, akár a hátad mögött is lefeküdhetett volna más pasikkal.
Ha érzelem nélkül tud szexelni más pasival akkor nem kerül veszélybe a házasság mert csak testi örömöket akar és nem fog kötődni máshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!