Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, ti belemennetek?
Elore szogezem, nem azert kerdezem, mert nem tudok donteni, egyszeruen kivancsi vagyok.
Tegnap ramirt egy katari ferfi, hogy kepek alapjan en vagyok a legszebb no akit valaha latott, es haromszaz millio forint koruli osszeget fizetne azert, hogy vele legyek egy ejszakara. En termeszetesen visszautasitottam, mert engem elegge kinozna a buntudat utana, es amugy sincsenek gondjaim a penzzel

Nehéz elhinni, hogy lenne ilyen. :)
És azt is, hogy ennyi pénzre lenne olyan aki nemet mondana egy éjszakáért.
Ne játszuk már meg magunkat :)
Nem tudom mennyik a prostik, de pár százezerért már gondolom nagyon fullos csajt lehet fizetni aki azért nem egy útszéli nem is baszik bárkivel.
Most meg 300 millióról beszélünk. ;)

Nyilván paraszt vakítás az egész!
De ha valóban ennyit ajánlana valaki (még a feléért is) bevállalnám.
Ennyiért, még egy verés is belefér! Max a lóvéból pladzrikáztatom a pofim amit szétcsaptak 😉
Mindennek, és mindenkinek meg van az ára. Csak van aki bevallja, és van aki hazudik még magának is!

Persze, hogy ennyit senki nem fizet egy dugásért. Lehet bármilyen bombázó is a személy.
De ne jöjjön már senki ennyi pénznél, az erkölcsökkel stb.
Mert senki nem hülye.
És mint ahogy az előttem lévő is írta, mindenkinek meg van az ára.
Csak van aki bevallja, van aki nem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!