Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell jól lovagolni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól lovagolni?

Figyelt kérdés
10 perc után nagyon elfáradok benne és ez zavar. Van valami technika hogy jobban menjen? Illetve melyik a legjobb mozgás? Csípőből vagy fel-le ugralni?
2018. jún. 5. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Azt te tudod hogy csípőből, vagy fel le ugrálva jobb neked. Amúgymeg segítsen rajtad a barátod kézzel, úgy kevésbé fáradsz el.
2018. jún. 5. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem kéne, de szűzként fogok hozzászólni:D

1. gondolatom: 10 perc után válthattok pózt.

2. gondolatom: Ne egyfolytában Te lovagolj, hanem ugyan így lovaglóban a párod is munkálkodhatna. Ezt így felváltva és legalább nem egyfolytában csak Te dolgozol.

3. gondolat: Előre-hátra fele is mozoghatsz egy kis ideig. Ez szerintem jóval kevesebb energiát igényel, mint mondjuk a fel-le ugrás.

És ezek kombinációi:D Aztán majd jön valaki okosabb, hogyha hülyeséget beszéltem.

24/f

2018. jún. 5. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Én váltogatni szoktam, de semmi esetre sem “ugrálok”...

Pl így:

[link]

Vagy így:

[link]

2018. jún. 5. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha 10 percig bírod, akkor gratulálok. Tényleg. Utána dolgozzon a pasid.
2018. jún. 5. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:

pont most keresgéltem én is ezután, mert bevallom, én nem tudok jól lovagolni, pedig közel vagyok a 30hoz.

ugrálni biztosan nem fogok.

ezek közül válogathatsz, szerintem jók.

[link]

2018. jún. 6. 00:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2018. jún. 6. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!