Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy kell jól lovagolni? Mikor mondjátok, hogy egy nő jól lovagol?
Nőként mondom
Ha látod melyik pózban kezd el élvezkedni alattad az a jó! Figyeld mit szeret a másik :D valószínűleg ha ővan feletted és látja hogy orgazmus tengered lesz ha mondjuk jobb lábad a nyakába rakja akkor úgy fogja csinálni :P
Figyeld meg mit szeret ha nehéz a dolgod ezzel kérdezd meg hogy kívánja fedezzétek fel egymás testét
Lovagló pózban nem az érzés számít, hanem a látvány. Van, aki azt szereti, hogy szemben legyél, illetve van, aki inkább a fenekedet szeretné nézni. Akármelyiket is választod, csinálhatod ugrálva, vagy mozgathatod a csípődet körkörösen. Ezt szintén a pasi ízlése válogatja, hogy jobban szereti látni a fel-le mozgó melledet (ez csak szemből működik), vagy inkább a csípőd szexi ringása indítja be. Ha szembe vagy a pasiddal, extra látványként megteheted azt, hogy az ujjaiddal izgatod a csiklódat, ha pedig háttal, akkor pedig ujjazhatod a fenekedet. De nem csak a pasiról szól a történet, ugyanis megfelelő szöget választva elérheted, hogy a farka masszírozza a G pontodat.
Ha engem kérdezel, én jobban szeretem azt, ha a lány szemben van velem, körkörösen és lassan ringatja a csípőjét és közben izgatja a csiklóját.
24/F
Elfelejtettem, hogy az is nagyon szexi tud lenni, hogy lovaglás közben olajat csepegtet a testére és szétmasszírozza magán a lány.
24/F
Lassabban mozogjon, lássam rajta, hogy kéjeleg. Én imádom a hosszú hajat, ezért jó ha fordított lovaglóban van, és olyankor a haj szexin rásimul a háta gyönyörű ívére.. mesés:)
Ha szemből csinálja, akkor tartson velem szemkontaktust, néha erősen hajtsa hátra a nyakát, lássam megfeszülni a nyakát, nyögjön fel, és amikor rám néz legyen csábos, esetleg harapjon a szája szélébe, játsszon a melleivel. Feküdjön a mellkasomra, majd "egyenesedjen" fel újra, úgy hogy a mellkasomon finoman végighúzza a körmeit.. kérje a csókom, ha esetleg van rajtam póló, akkor húzzon fel a pólómnál fogva, hogy megcsókolhassam, és hogy mélyen lassan ütemesen tudjon az szemből az ölemben mozogni, miközben csókolgatom a nyakát..
Esetleg lovalásból átmehet (vonaglásba is:D) guggolásba is, és akár "kör-körösen" finom csípőmozgással "keverhet" :)
Amikor nem előre-hátra dülöngél mint a hintaló! XD
Óránként tízezerért oktatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!