Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi izgat fel a szopásban lányok?
Figyelt kérdés
Pusztán azért hogy kielégítsétek a pasitokat vagy más eredete is van a dolognak?2018. jún. 4. 23:13
6/21 anonim válasza:
Ezen azért meglepődtem kicsit. Nem tudom a többi férfitársam hogy van ezzel, de hogy amikor mi puncit nyalunk, akkor nem csak élvezet nyújtásért tesszük, hanem mert élvezzük azt az érintést, illatot/ízt? Vagy csak én vagyok ezzel így?
8/21 anonim válasza:
A farok kinézete,mérete,vastagsága ,úgy maga a farok ,ahogy hangokat ad ki a párom ahogy élvezi ,jó vele játszani ha kemény,mint egy vastagabb finom nyalóka.
9/21 anonim válasza:
8-as te egy igazi jó nő lehetsz. Ezt jó volt komolyan olvasni. :)
10/21 anonim válasza:
#9 Nyugi, több ilyet is olvashattál volna, ha az első kommentelők is ilyet írnak. Csak ha 2-3-man elkezdik ugyanazt írni, akkor automatikusan az lesz a többi is. Ez az elmúlt 10 évben így működik a gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!