Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek a természetes szőrzetű péniszről?
Sosem borotváltam, és nem is vágtam rövidre. Viszont van barátnőm, aki még nem látott alsógatya nélkül.
Ti csodálkoznátok ha egy teljesen szőrös látvány lenne a barátod alsógatyája alatt?
Én nekem így tetszik és így szeretem.
Zavarni fogja a barátnőm?
Èn pl.csupaszra borotvàltam mindig.
Tudod,higènia meg minden.
Megjegyzèst is kaptam rà a csupaszsàg miatt.
Vègül csak rövidre vàgom a szőrt ès a herèket borotvàlom csak le.
Ìgy nem nèz ki kisfiúsnak.
Attól függ mekkora a farkad
Lehangoló lehet egy nőnek egy nagy szőrerdő amiben keresgélni kell a kukacot
Meg franciázás közben se kellemes a szőrszálakat köpködni
Szerintem a nagyját szedd le, hogy gondozott legyen.
Én is úgy csinálom régóta mint a 3-as
Herém teljesen szőrtelen, farkam szintén (tövéig), maga a fanszőrzet megvan de abból is szedek le. Szőr van, de nem erdő, és csupasz se vagyok. Sose szólták meg így. Meg a kettő közti ideális állapot.
Akkor lehet hogy rövidebbre vágom, mert az igaz, hogy "eltűnik" benne.
De én nekem a punci is szőrösen tetszik jobban, nem tudom, hogy mi ennek az oka.
Szerintem meg hagyd úgy, ahogy neked tetszik. A barátnőddel meg nyugodtan fel lehet hozni ezt a témát, és tesztelni. Lehet, hogy ő is a full szőrösre gerjed. Lehet, hogy neki is természetes a nunija. Lehet, hogy boldog lesz, ha megtudja, hogy te a természetes szőrösre gerjedsz.
Én csupáltam vagy két évtizedig. Fullkopasztól ilyen-olyan fazonig volt minden. Most évek óta tök dzsungeles vagyok (talán egyetemista korom óta először), és halál jól érzem magam a bőrömben, pedig én aztán szőrös vagyok. Mindenhol. De szerintem nekem jól áll, hiszen combom, fenekem is nagyon szőrös. De férfiasnak tartom a burjánzó fanszőröm. Egyébként, ami a világtrendet illeti, the bush is back. Nőkön is.
43F
Amúgy valóban sok múlik a kérdés megítélésében, h mekkora a szerszám. De a csajod majd elmondja, hogy szeretné a farkad, aztán meglesz a kompromisszumos megoldás.
Az viszont téveszme, hogy a kopaszság a higiéniát szolgálja. Pont fordítva. Milliószor leírták már a dokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!