Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek a természetes szőrzetű péniszről?
Sosem borotváltam, és nem is vágtam rövidre. Viszont van barátnőm, aki még nem látott alsógatya nélkül.
Ti csodálkoznátok ha egy teljesen szőrös látvány lenne a barátod alsógatyája alatt?
Én nekem így tetszik és így szeretem.
Zavarni fogja a barátnőm?
Vagy legyen teljesen csupasz vagy vágja rövidre. Orálnál mind a két fél számára zavaró, ha a nőnek tíz másodpercenként szedegetni kell a szőrt a szájából.
19/L
Maga a szőr nem zavar. De a dzsungel amiben már nem is látszik szinte az gáz.
De még ezen is felül tudok emelkedni viszont nálam ott kezdődik az undor, hogy nekiállok orálozni ami ugye jár némi nyállal. Na az ott belefolyik utána kb a homlokom is full nyálas lesz, letüdőzöm a szőrt stb. Tapasztalatból mondom hogy sokkal jobb szex lesz belőle ha legalább rövidre van nyírva mert nem kell ilyen hülyeségeken leakadni.
Hát nem tudom. Nekem ez a „10 másodpercenként szőrszedegetés” inkább városi legenda. Tapasztalatból mondom:
Naponta elhullat az ember legnagyobb jóindulattal is 10 fanszőrszálat. Abból 2-3 benne van az alsógatyában, 6 tusoláskor / fürdéskor lemegy a lefolyóba, 1-2-t elhullajt az ember napközben, pl ágyneműben, pisiléskor, öltözéskor.
Leszopták már a fullszőrös f szomat párszor, de nem rémlik, hogy 10 másodpercenként szentségelős szájbólszedegetés határozta volna meg az élményt.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Tegnap levágtam rövidre a szőrt. Kicsit fura mert már megszoktam a nagy szőrt, de jobban néz ki így, meg frissebb érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!