Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lanyoknak miert nem kihivas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanyoknak miert nem kihivas a poposzex vagy a melytorok? Miert nem szeretitek? Miert nem vagytok boldogok ha igy elegithetitek ki a baratotok?

Figyelt kérdés

Szerintem egy lanynak elveznie kellene ha be tudja kapni a partnere teljes peniszet, mert az mar szep teljesitmeny:)

A poposzex is lehetne tok alap dolog.. ugyis ha szeretitek a parotokat az nem azt jelenti hogy mondenhol erezni akarjatok ot?

Vagy a noknel a szavak nem azt jelentik amit nalunk pasiknal???

2018. jún. 4. 09:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
94%

kérdező: ha ilyen nagyra tartod magad, akkor legalább azért gondolkozz el picit magadon, hogy ennyien lehúznak téged és ennyi 100% pontozást kapnak a lehúzó válaszok.

hülyeséget írsz, hímsoviniszta vagy és kisebbségi komplexusod van. egyértelműen többet vársz el a nőktől, míg leírtak alapján, te negyed annyit nem vagy képes visszaadni

2018. jún. 5. 10:01
 22/24 A kérdező kommentje:
nyilván.. :)
2018. jún. 5. 16:13
 23/24 A kérdező kommentje:

az intelligencia hiánya a legnagyobb probléma. továbbá az, hogy az emberek képtelenek elfogadni és értelmezni más nézőpontot vagy véleményt.

továbbá jellemzően felállítanak egy képet (tévesen), ami alapján előítéletesek lesznek másokkal szemben, mint most te velem. avagy, rám húzod hogy himsoviniszta vagyok, valamit kisebbségi komplexusom van. agyrém :D

az pedig szomorú, hogy az őszinte kommunikációból neked annyi jött le, hogy nagyra tartom magam. képzeld nem. nem tartom magam nagyra, tisztában vagyok önmagammal, tudom mik az erősségeim és mik a gyengéim. százalékok, számok.. ugyan. tízen x válasz jött abból aligha kettő volt amire megérte reagálni, a többiből ömlött a frusztráció és a gyűlölet. sajnos sokan árnyvilágban élnek, és nem látják a valót, ahogy pl te sem 21-es.

2018. jún. 5. 16:21
 24/24 anonim ***** válasza:
En szemely szerint a fogkefetol is majd elhanyom magam,nem tudom mi lesz majd ha osszekerulok vkivel es leszopom... :/
2018. jún. 5. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!