Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fájdalmas az együttlét már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájdalmas az együttlét már több éve, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mióta először szexeltem néha-néha mindig fájdalmas volt az együttlét, de valamikor meg nem. Jártam már több nőgyógyásznál is többször de nem tudtak mit mondani. A mostani barátommal eddig talán a legfájdalmasabb a dolog. Úgy érzem mintha nagyon nagyon szűk lennék, és elég sokszor csíp szex után is mikor elmegyek pisilni, de csak az után. Használtunk már többféle óvszert, síkosítót, pedig elég nedves szoktam lenni, de nem lett sokkal jobb, és nem mondanám, hogy túl vastag vagy hosszú lenne neki, átlagos méretű. Nem tudom mitől fájhat már több éve, de kezd elegem lenni.

L

2018. jún. 3. 22:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jeszsus , mennyi idióta gyűlt össze ma is... Presze, hagyja ott a párját csak mert túl nagy a farka.. :'D

Kérdező, vulvodynia gyanúja felmerült?

2018. szept. 5. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!