Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felelőtlen szerető szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelőtlen szerető szerintetek is?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki kilépett egy rossz kapcsolatból. Beszélgettünk, és hát történt pár doloog köztünk. Egy idő után természetes módon elmondta, hogy ő most szabadnak érzi magát, így éli az életét, szóval más férfival is kavar, azaz lefekszik. Viszont nem szeret gumit használni a nő. Én már nemm igazán akarok vele foglalkozni, az lenne a kérdésem, hogy miért ilyen felelőtlen egy nő? Okés, hogy amint mondta, hogy ő jár nőgyógyászhoz, de honnan tudja, hogy az a másik férfi is tiszta úgymond. Én ettől félek, pedig nekem is tetszett ez a szeretősdi, viszont betegséget nem akarok elkapni. Voltatok már ilyen helyzetben?
2018. jún. 3. 19:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%

Küld el privát az elérhetőséget.

Én imádom a 40 körüli nőket.

2018. jún. 6. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!