Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felelőtlen szerető szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelőtlen szerető szerintetek is?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki kilépett egy rossz kapcsolatból. Beszélgettünk, és hát történt pár doloog köztünk. Egy idő után természetes módon elmondta, hogy ő most szabadnak érzi magát, így éli az életét, szóval más férfival is kavar, azaz lefekszik. Viszont nem szeret gumit használni a nő. Én már nemm igazán akarok vele foglalkozni, az lenne a kérdésem, hogy miért ilyen felelőtlen egy nő? Okés, hogy amint mondta, hogy ő jár nőgyógyászhoz, de honnan tudja, hogy az a másik férfi is tiszta úgymond. Én ettől félek, pedig nekem is tetszett ez a szeretősdi, viszont betegséget nem akarok elkapni. Voltatok már ilyen helyzetben?
2018. jún. 3. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Az ő élete, az ő dolga
2018. jún. 3. 19:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nőként azt gondolom, hogy amikor csak egy partner van, és vele szexelt gumi nélkül, akkor sem lehetsz biztos benne, hogy nem kapsz el semmit. Lehet, hogy az állandó partnered csak 1 pasival volt gumi nélkül viszont az a pasi előtte/alatta 50 nővel szexelt gumi nélkül. Máris megvan a baj.

Illetve az is lehet, hogy te voltál már évekig valakivel, akivel nem használtál gumit, és te fertőzted meg, vagy ő hordozott már valamit, amit most te adtál át ennek a nőnek. Ez szerintem ilyen ördögi kör,akkor lenne ez tuti ha soha senki nem szexelne gumi nélkül.

2018. jún. 3. 19:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Első már bocsi dee mivel én is megbetegedhetek az ÉN dolgom is. Most azért mert valaki szabad lett, hhoggy az ő szavaivall éljek, még leheet normális. Miért nem elég neki egy farok? Igaz, nem lehet tudni, hoggy a férje is akitől elvált, hogy hány nővel kavart vagy ki tudja? De hogy a másik csávója is idegen számára nem is éértem,, hoggy hhogy nemm tart ettől. Bocsi az elírásokért, ccsak rossz a billentyűzetem.
2018. jún. 3. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok, most nem értem miért vagy kiakadva, hisz te is szexeltél vele gumi nélkül, és akkor gondolom nem tudtad, hogy előtted, 1 vagy 8 vagy 25 pasival volt. Akkor most mi a gond..? Ne gondold, hogy attól, hogy most is több partnere van, nagyobb esélyed van elkapni valamit, az előző partnerektől is elkaphatott.
2018. jún. 3. 20:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Most ne kezdjetek el támadni. Előtte több évig férje volt, nem csalta meg. Most hogy felszabadult a tipikus vagyis inkább azért mondanám tipikus, mert negyvenen felül köztudott, hhogy a legkapósabbak a nők, legjobban kívánják a szexet, szóval most ha lúd leegyen kövér alapon többel is. Ezt tartom felelőtlenségnek. Minap is hívott, de nem mentem. Valami visszatart, pedig ha úgy vesszük ingyen p ina. Most lehet vurgálisnak tűnök, de ez a tény. De mivel tartok a betegségektől nem mentem.
2018. jún. 3. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem féltékeny vagy ;)
2018. jún. 3. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Te h*lye vagy, már bocs. Ő nem csalta a férjét, és honnan tudod, hogy a férje csalta-e őt, és ha igen akkor az mennyi pasival volt....na harmadjára írtam le, de nem akarod megérteni. Ha nem akarsz nem mész,és pont.
2018. jún. 3. 20:57
 8/11 A kérdező kommentje:

Feldob valaki egy témát miért kezdik el támmadni? :D Okés, nem megyek.... nemm is azt kértem, hogy vegyetek rá, csak hogy miért ilyen néhány nő? :P haggyjatok már.... :DD

Féltékeny? Figyi elkaphatok olyat amiből nem szabdulok ki. Az életem is múlhat rajta, szóval haggy ne vegyem már félválról... Mivan ha pont már elkaptam valamit csak nem tudom? Jaj tudom, akkkor moost menjek el vizsgálatra.... hagyjuk már....

2018. jún. 3. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért nem akkor jutott eszedbe?
2018. jún. 3. 22:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Mert mint minden férfi ha feláll a faxa, be akartam rakni neki! :D hátsz most erre mit írjak? :D
2018. jún. 4. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!