Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem èrzek semmit szex közben, hogy lehet ezen javítani?
4 ève vagyunk együtt párommal
Eleinte mindent rám eröltetett amit megkívánt hiába mondtam hogy nekem ez gyors meg nem szeretnèm addig mondtott párdolgot amíg meg nem tettem ès persze azt hitte hogy ez nekem is jó hiába mondtam hogy nem jó szerintem nem vette komolyan, 3 napig N szexelünk már veszekedett velem hogy ő igènyli pedig volt mèg pár ilyen apró kellemetlen dolog amibe nem mennèk bele
Mindketten szüzek voltunk, eleinte jól csinálta volt sok elő játèk, puszi, simi stb minden hogy ráhangolodjak meg első 5 alkalomnál fájt egy kicsit így óvatosabb volt, utána hogy nem fájt már nem volt semmi csak dúr bele bumm mèg így is jó volt a szex èreztem mindent de 1-2 ève semmit nem èrzek csak kívülről hogy lögdös
Igaz orgazmushoz csak 1x juttatott el a 4 èv alatt azt is vèletlenül, egyedül maszturbálás közbe eltudok menni de vele nem csak lovagló pózban nagyon ritkán sikerült de már azt se èrzem
Persze eleinte naponta volt szex most még 1-2 hetente van 1-2x
Nem tudom velem lenne a baj, nem èrtem èn mindent megadtam neki eleinte amit akart mègha nem is úgy terveztem ő akkor mièrt nem így áll hozzám
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!