Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha minden nap szexelünk a párommal?
Figyelt kérdés
Anyám nem rég rákérdezett, hogy milyen gyakran csináljuk, én meg beismertem, hogy naponta, hétvégén akár naponta többször is.
Erre kiakadt rám, hogy ez beteges.
Párom 38 én 23 éves vagyok. Együtt lakunk.
Anyám prűd vagy tényleg baj hogy sokat szexeltünk.
23/N
2018. jún. 2. 22:53
2/24 anonim válasza:
Dehogy baj. Anyád csak irigy. :D
3/24 A kérdező kommentje:
De nem értem mire irigy. Van pasija, apámmal e váltak pár éve, és van pasija. Ha annyira akarná szerintem ő is tudna szexelni.
Szerintem inkább prűd vagy nem tudom.
De akkor nem beteges, ha minden este szeretkezünk?
2018. jún. 2. 22:56
4/24 anonim válasza:
Dehogy beteges. Mi is majdnem minden este cuccolunk asszonnyal.
5/24 anonim válasza:
Hogy lenne már beteges? :D Egészségetekre.
6/24 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ő a hülye, oké :D
2018. jún. 2. 23:04
7/24 anonim válasza:
Fel nem tudom fogni, hogy anyukádat miért érdekli ez, mi köze hozzá.
Neki nincs szexuális élete?
8/24 A kérdező kommentje:
De elvileg van neki, csak gondolom havonta 1x.
2018. jún. 2. 23:05
9/24 anonim válasza:
Haha, értem. Amúgy a minden nap szex szerintem sok, de nem hinném, hogy beteges.
10/24 A kérdező kommentje:
Miért sok, ha élvezzük?
2018. jún. 2. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!