Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha valszeg az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha valszeg az a bajom hogy nem szexelek?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, mostanság elég feszült.. a barátok szerint szex kéne nekem. De senki sincs akibe belezúghatnék.

2018. jún. 1. 16:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10 az jó lenne de nincs olyan. :/
2018. jún. 1. 17:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a problémád,hogy maszturbálsz ,de nincs orgazmusod.Persze,hogy feszült vagy,hiszen nem vagy kielégülve.

22 évesen már bizony régen el kellett volna odáig jutni,hogy magadat ki tudd elégíteni.Ha ez sem megy,akkor mit vársz egy fiútól?Mit vársz a szextől?Mitől lenne jobb?

2018. jún. 1. 17:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek #12-vel, ha magadtól sem tudsz elmenni, akkor szex közben sem fog összejönni a dolog.

Ki kellene deríteni, hogy miért nem jártál eddig sikerrel.

2018. jún. 1. 17:14
 14/19 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Dehogynem, csak írd meg nekem számodra mi a fontos és elmondom mit gondolok róla. Írd meg nekem.

2018. jún. 1. 17:22
 15/19 anonim ***** válasza:
valószínű nem szex kell neked, ha csak a barátok látják így. majd akkor "kell" ha TE úgy érzed.
2018. jún. 1. 23:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Nagyon gyerek vagy még. Ha azt hiszed, szerelem kell a szexhez, akkor meg pláne. Menj el inkább sportolj valamit, ott le tudod vezetni a feszültséged.
2018. jún. 1. 23:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Jó, ilyennel most dumáltam utoljára talán... lehet nem is csaj... vagy erroros, hangoutson dumáltam vele (írásban)
2018. jún. 6. 17:45
 18/19 anonim ***** válasza:
(de elköszönés után valamivel letiltott, meg itt is vagy letiltott, vagy törölték)
2018. jún. 6. 17:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem törölték vagy törölte magát, mert én sem tudtam neki írni...

Nem csak szexre keresek én is társat egy ideje, de még nem találtam... :( Ha újra regisztrálna vagy feloldanák a tiltását, akkor írhatna a lány, megismerkednék vele... :) :)

2018. jún. 6. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!