Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet 18+os tanító bácsit találni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 16:45
12/25 anonim válasza:
18+ ? Most ez farokméretre vonatkozik? Mert akkor sajnálom, nem vagyok elég nagy. Egyébként meg 28 vagyok, szóval írd meg mire is gondoltál, mit szeretnél.
13/25 anonim válasza:
Nekem egyszer majdnem lett egy középsulis tanítványom, csak sajna vissza vonta 3hétig tartó megbeszélés után
27f
14/25 anonim válasza:
Semmi jó elrontója nem vagyok !
17/25 anonim válasza:
Szívesen tanítanék lányokat. Szerintem megvan hozzá a tapasztalatom. Sportos alapokon nyugvó vikinges testem van. Sportsérülés miatti kényszerpihenőn felszedtem egy tizest de nem vészes. :D Állítólag szép a szemem is. :)
Ha valamelyik lányt érdekli, írjon! :)
35F
19/25 anonim válasza:
Hahah, tetszik a kerdes. Bar a 18+ resze Kerdojel de en is imadom a tanar bácsikat:))) 18/L
20/25 anonim válasza:
Akár itt is.
Voltam már, de kölcsönös szimpátia esetén még lennék is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!