Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már ilyen szituban?
Dióhéjban a sztori: öszzejöttem nemrégiben egy sráccal, aranyos, kedves, stb., de én még nem vagyok szerelmes. Egyik nap kicsit összemelegedtünk, ki akartunk próbálni a szexet, de amint arra került a sor, hogy felhúzza a gumit, nem tudta meg csinálni, konkrétan ott szerencsétlenkedett vele...pár másodperc után pedig már nem is volt készenléti állapotban úgyhogy hagytuk. Másnap ugyanez a szitu lejátszódott, sőt, harmadjára és tegnap negyedjére is...:D azt mondta hogy annyira szerelmes belém, hogy annyira izgul amikor rákerül a sor, hogy idegességében nem tudja felhúzni...
Én még sose próbáltam felhúzni, eddig mindig a fiú csinálta nem én, de hiába mondtam neki hogy nem kéne ezt túlizgulni, mintha a falnak beszélnék. Más is volt már így? Most akkor sose tudunk majd szexelni? Mit tegyek? hiába nyugtatom..
Én soha életemben nem tudtam gumival szexelni.
Utolsó barátnőmmel is többször próbálkoztunk, de nem jött össze, mindig lelankadtam, szegény nagyon csalódott volt (szűz volt még).
Utána megpróbáltunk gumi nélkül, és a füle ketté állt úgy megkeféltem. Onnantól kezdve meg dugtunk, mint a nyulak gumi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!