Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak felszínesebbek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak felszínesebbek, mint a nők?

Figyelt kérdés

A legtöbb helyen azt olvasom (főleg itt), hogy a nők milyen gonoszak a nem alsógatyamodell kinézetű férfiakkal, csak a pénz kell nekik, elutasítják azt, aki csúnya. Olyan szenvedéllyel tudják kifejezni az utálatukat és a megkeseredettségüket, hogy én is elhinném, ha nem azt tapasztalnám, amit tapasztalok.

Huszonéves férfiakkal vagyok körbevéve, de ijesztő, hogy mennyire függenek az emberek véleményétől, és mennyire a nő külseje a lefontosabb nekik. Bármilyüket odaadnák egy modell alkatú nőért, akkor is, ha az a nő unalmas.

Kollégista voltam az egyetemen, és ott olyanok voltak a fiúk, hogy a nem jól kinéző lányokkal nemes egyszerűséggel nem álltak szóba, nem túlzok. Haverkodás szintéjn sem. Csak és kizárólag a haverjaik véleménye érdekelte őket, és én, mint átlagos, kicsit talán husis lány, összeálltam az egyikükkel egy éjszaka erejéig. Természetesen ne mondjam el senkinek. Kiment a szobából és csapta tovább a szelet ugyanannak a három lánynak, akinek az összes többi is.

Az ideális nő vékony, de nagymellű, egy darab pattanás nem lehet az arcán, imádjon bulizni és szexelni is, ne öltözködjön túl egyedien vagy alternatívan, mert akkor a haverok már kérdezősködni fognak, hogy ez mégis mi.

Lehessen mutogatni, álljon jól neki a simulós ruha, tehát legyen formája azért.

Mint tapasztaltam, a nő feneke a legfontosabb dolog a világon. Van egy átlagos vagy lapos fenekű, de amúgy nagyon izgalmas személyiségű, kalandvágyó, megértő, okos lány. Meg van egy futószalagon készült kommersz átlagember genetikailag formás fenékkel. Természetesen az utóbbi a nyerő.

Azt fedeztem még fel, hogy akárkivel elbeszélgettem eddig közülük, csak úgy teltek az órák. Nagyon egyedi emberek, de csak kizárólag akkor, ha az ügyeletes jó nő, vagy valamelyik haver nincs ott. Például egyszer beszélgettem egyikükkel, majd jött a csapat haverja, és azonnal felállt mellőlem. Szinte el sem köszönt.

Fesztiválokon már megszoktam, hogy nekem nem is köszönnek, amikor a baráti társaságomhoz odajönnek. Volt, hogy félre is löktek. Általában nem szoktak köszönni, végigpuszizkodnak mindenkivel, nálam megállnak. Miért? Mert nem vagyok szép. Én lányt még sosem láttam ilyet csinálni.

Természetesen ezt panaszkodás követi, hogy nincsenek normális lányok. Csak a mi hibánk, sosem az övéké, hiába ítélkeznek arról a 6-10%-ról, akik tényleg a pénzre mennek és felszínesek.

Egy nő sokkal nyitottabb és lőbb meri megmutatni az esetlegesen átlagos külsejű barátját a barátnőinek. Ők előbb el is fogadják (lehet mondani, hogy a háta mögött savazzák, de a fiúknál például észrevételem szerint a szemében is érzékeltetik hogy nem túl népszerű a csaj).

És még rengeteg ilyen kis apróságot tapasztaltam, ami alapján kijelenthetem, hogy egy nőnek előbb lesz fontos a személyiség, mint egy férfinak. A férfinak a segg és a mell a lényeg. A nőnek lehet, hogy egy ideig az izom és a magasság, de sokkal hajlandóbbak ezt feloldani, mert nem függenek ennyire a véleményektől.

Mit gondoltok?

2018. máj. 28. 13:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nincs ellenemre a testmozgás, szeretem a step aerobic-ot, a spinninget, az úszást és a futást is (nem vagyok veszélyesen kövér, szóval nem fájnak tőle az ízületeim).

Köszönöm a válaszokat, bár nem az volt a kérdésem lényege, hogy hogyan jöhetnék be a férfiaknak. Smink, öltözködés, fogyás, stb. Ezek nem újdonságok, millió helyen le vannak írva, nem erre irányul a filozofálgatásom.

Inkább választ kerestem volna arra, hogy miért mégis a nők vannak felszínesnek beállítva? És hogy ti is ezt tapasztaljátok a környezetetekben? Első sorban nők, de férfiak is írhatnak felőlem.

2018. máj. 28. 14:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát figyu, mivel te is a jobb pasikra buknál és gyakorlatilag annak a nemtetszésednek adsz hangot, hogy ők rögtön lepattintanak, ha jön egy jobb nő, akkor tulajdonképpen benned is megvan ugyanez a felszínesség, mert valsz. a veled egy kaliberű palikat nem nagyon nézed férfiszámba.
2018. máj. 28. 14:35
 13/20 Carragher_x ***** válasza:
12-esnél a pont, kb ugyanazt akartam írni.
2018. máj. 28. 14:38
 14/20 A kérdező kommentje:

Igen, erre a sablonszövegre minden ilyen jellegű kérdésnél lehet számítani, hiszen frappáns visszavágásnak gondolják. Én is vártam már, hogy mikor írja valaki.

Nem, nem érdeklődöm a tipikus "jópasik" iránt, sosem náluk próbálkoztam, ehhez szoktam hozzá. Értelme sem lenne, hogy hülyét csináljak magamból, meg amúgy sem érdekelnek annyira, max látványosak. Kétlem, hogy sok közös témánk lenne. Inkább az átlagosabbakat keresem, az elérhetőbbet. Így nem, nem erről van szó.

2018. máj. 28. 15:17
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem érdekel, hogy reflexből lepontoznak, de akkor is ez az igazság.

Épp most van meg az újabb példa teljesen friss és egész életemben nem tapasztaltam mást nőktől, beleértve a rokonaimat. Most itt sírtok, de egyszer az életben legyetek már őszinték!

Ti vagytok a jellemtelenebbek és rátesztek egy lapáttal, hogy az ellenkezőjéről sírtok. Most ha csak ezt a dolgot nézem, akkor igen is addig jó míg annyit láttok, hogy jól néz ki. Amint nem csak egy darab húsként viselkedik már nem kell.

De a sor végtelen a jellemhibák sorában. Igen is én nem a külsőségekre megyek, de éppen ez a baj, hogy ami belül van az a kiábrándító. Igen én ezt úgy mondom, hogy pont az a külsejű ember vagyok, akire pont emiatt mennek rá. Bármit is mondtok, nektek a "jófiú" nem kell, mert nektek csak azt kell, hogy ez a bika teperjen le és úgy gúnyoljátok ezt, hogy "vegyen le a lábamról". De tudjátok ez a jellem, hogy inkább nem kell senki, de nem leszek, nem is tudnék egy nőtipró gy*ér lenni bosszúból.

Hűtlenek vagytok, te jó ég hányan léptek volna velem félre ha belemennék ilyenekbe! Önzőek vagytok, igen önzőbbek mint a férfiak, csak éppen ez a baj, hogy annyira önzőek és elfogultak vagytok, hogy már nem is látjátok magatokon.

Istenem, kiakadtok rajta és leh*ézitek mikor egy férfi empátiát mutat és segít más embereken!

Nem bírjátok elviselni, hogy a férfiak egymásközt olyan lojalitást mutatnak, amit ti sosem tapasztaltatok magatokon, pláne nem egymásközt mint "barátnők".

Olyan természetes számotokra, ha odaszúrtok bárkinek a legmocskosabb módon, de ha ti kapjátok már kiabáltok, hogy rendőrség, honvédség, tek, Brüsszel!!!

Ez nem általánosítás, hanem tapasztalat. Nem egy, hanem több száz. Persze a férfiak zöme is jellemtelen, de köztük azért néha akad tényleg rendes. De köztetek egy sincs. Azért köszönöm szépen mindenkinek aki lepontoz, hogy ilyen alávaló vagyok, hogy 30 év alatt ezt kellett tapasztalnom!

A szörnyű ebben az, hogy nem is értitek a legtöbben.

2018. máj. 28. 20:31
 16/20 Carragher_x ***** válasza:

"Persze a férfiak zöme is jellemtelen, de köztük azért néha akad tényleg rendes"

Aki viszont nyilvánvalóan nem te vagy :)

2018. máj. 28. 21:28
 17/20 anonim ***** válasza:

#14 nem is a Ken babákra gondoltam, hanem arra, hogy nem a saját kategóriádban keresgélsz. Tehát mondjuk ha te magadat egy 6/10-re értékeled, akkor a 8/10-es kinézetű palikra szeretnél rámenni (bocsi a 6/10-es értékelést csak az alapján írtam, ahogy te beszélsz önmagadról). Egyébként láttam én már Enrique Iglesias küllemű pasi mellett kifejezetten ronda és ráadásul öreg tyúkot és ez is az bizonyítja, hogy nem mindig csak a külső a lényeg. Pl. terjeszd el a baráti társaságodban (illetve kérd meg egy barátnődet, hogy terjessze el rólad), hogy baromi jó vagy az ágyban és olyan különlegességeket tudsz, amitől minden pasi eldobja az agyát (ez sem mai praktika).

Mondjuk szerintem egyszerűen csak alulértékeled magad, mert a tinik mindig tele vannak gátlásokkal és valójában jócsaj vagy.

2018. máj. 29. 08:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja még annyi kiegészítés, hogy az Enrique Iglesias mellett lévő ronda&öreg tyúk nem volt gazdag. A pali keres jól.
2018. máj. 29. 08:47
 19/20 A kérdező kommentje:

Te vagy a "jófiú", aki a kedvességéért azonnali szexet várt (mert neki az jár, hát kinyitotta az ajtót a lánynak), amit nem kapott meg, ezért megsértődött és azóta minden nő k#rva?

Tudnál legalább öt konkrét példát írni a nők jellemtelenségére, felszínességére? Nem olyanra gondolok, hogy egy hírességnek van egy nője, mert gazdag. Hétköznapi példára gondolok a te életedből.

Mert én azt tapasztalom, amit a kérdésben írtam, az pedig az ellenkezőjéről tanúskodik...

Köszönöm a válaszokat egyébként.

2018. máj. 29. 09:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Abban egyet kell értsék a kerdezovel hogy foleg a magukban bizonytalan fiuk szabályosan menekülnek a nem szép lányokkal való mutatkozastol, mert felnek attol, hogy ez imidzsrombolo hatású rajuk nézve es azt gondoljak mások hogy ő a csunya lanyok szintje. (Kicsi igazságuk van is ebben. Csak az igazi nagymenők engedhetik meg maguknak, hogy nem szép nőkkel is lealljanak, mivel róluk senki nem feltételezi hogy csak ennyire futja nekik. Epp ezert a javaslatom a csunya nőknek az, hogy tegyenek szert egy-ket alfahim baratsagara, bármi áron, es kerüljék az alfák nyomában loholo béta-himeket mert ők még/már nincsenek azon a szinten h ez beleférjen nekik. Egy alfahimmel való rendszeres mutatkozas után viszont a gamma-hímek szét fogjak tépni az adott lányt).

Ehhez képest a nők talán kicsivel nagyvonalubbak. Addig amíg nem tudják biztosan, hogy az adott ferfi nem csak csunya de jelentéktelen is, addig emberszámba veszik. Csak onnantól nézik levegőnek, hogy biztos forrásból megtudják, hogy az illető egy “senki”.

Ez a különbség a nők jobb diplomáciai érzékéből fakad.

2018. máj. 29. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!