Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak felszínesebbek, mint a nők?
A legtöbb helyen azt olvasom (főleg itt), hogy a nők milyen gonoszak a nem alsógatyamodell kinézetű férfiakkal, csak a pénz kell nekik, elutasítják azt, aki csúnya. Olyan szenvedéllyel tudják kifejezni az utálatukat és a megkeseredettségüket, hogy én is elhinném, ha nem azt tapasztalnám, amit tapasztalok.
Huszonéves férfiakkal vagyok körbevéve, de ijesztő, hogy mennyire függenek az emberek véleményétől, és mennyire a nő külseje a lefontosabb nekik. Bármilyüket odaadnák egy modell alkatú nőért, akkor is, ha az a nő unalmas.
Kollégista voltam az egyetemen, és ott olyanok voltak a fiúk, hogy a nem jól kinéző lányokkal nemes egyszerűséggel nem álltak szóba, nem túlzok. Haverkodás szintéjn sem. Csak és kizárólag a haverjaik véleménye érdekelte őket, és én, mint átlagos, kicsit talán husis lány, összeálltam az egyikükkel egy éjszaka erejéig. Természetesen ne mondjam el senkinek. Kiment a szobából és csapta tovább a szelet ugyanannak a három lánynak, akinek az összes többi is.
Az ideális nő vékony, de nagymellű, egy darab pattanás nem lehet az arcán, imádjon bulizni és szexelni is, ne öltözködjön túl egyedien vagy alternatívan, mert akkor a haverok már kérdezősködni fognak, hogy ez mégis mi.
Lehessen mutogatni, álljon jól neki a simulós ruha, tehát legyen formája azért.
Mint tapasztaltam, a nő feneke a legfontosabb dolog a világon. Van egy átlagos vagy lapos fenekű, de amúgy nagyon izgalmas személyiségű, kalandvágyó, megértő, okos lány. Meg van egy futószalagon készült kommersz átlagember genetikailag formás fenékkel. Természetesen az utóbbi a nyerő.
Azt fedeztem még fel, hogy akárkivel elbeszélgettem eddig közülük, csak úgy teltek az órák. Nagyon egyedi emberek, de csak kizárólag akkor, ha az ügyeletes jó nő, vagy valamelyik haver nincs ott. Például egyszer beszélgettem egyikükkel, majd jött a csapat haverja, és azonnal felállt mellőlem. Szinte el sem köszönt.
Fesztiválokon már megszoktam, hogy nekem nem is köszönnek, amikor a baráti társaságomhoz odajönnek. Volt, hogy félre is löktek. Általában nem szoktak köszönni, végigpuszizkodnak mindenkivel, nálam megállnak. Miért? Mert nem vagyok szép. Én lányt még sosem láttam ilyet csinálni.
Természetesen ezt panaszkodás követi, hogy nincsenek normális lányok. Csak a mi hibánk, sosem az övéké, hiába ítélkeznek arról a 6-10%-ról, akik tényleg a pénzre mennek és felszínesek.
Egy nő sokkal nyitottabb és lőbb meri megmutatni az esetlegesen átlagos külsejű barátját a barátnőinek. Ők előbb el is fogadják (lehet mondani, hogy a háta mögött savazzák, de a fiúknál például észrevételem szerint a szemében is érzékeltetik hogy nem túl népszerű a csaj).
És még rengeteg ilyen kis apróságot tapasztaltam, ami alapján kijelenthetem, hogy egy nőnek előbb lesz fontos a személyiség, mint egy férfinak. A férfinak a segg és a mell a lényeg. A nőnek lehet, hogy egy ideig az izom és a magasság, de sokkal hajlandóbbak ezt feloldani, mert nem függenek ennyire a véleményektől.
Mit gondoltok?
Szerintem ez nem nemfuggo altalaban. Elonytelen megjelenessel sajnos fiu es lany is lenyegesen nagyobb hatrannyal indul szinte az elet barmely teruleten.
De talan egy hajszalnyival a ferfiak tenyleg kulsoseg orientaltabbak.
“A férfinak a segg és a mell a lényeg.“
Annyiban pontosítanék, hogy még az arc is.
Egyebekben tűpontos.
Egy kevésbé szép lány is lehet dögös és olyan szexuális kisugárzású, hogy minden férfi csorgatja a nyelvét utána, szóval szerintem inkább a stílusoddal és az öltözködéseddel lehet gond. Valsz. amolyan szürke kisegérnek nézel ki első látásra.
Szóval tanulj meg szépen sminkelni, szedesd ki és szemcerkával adj ívet a szemöldöködnek, mehet akár egy kis műszempilla, egy vadító rúzs, mellé valami szexi lenge nyári ruha.
Ha a külső változás hatására dögösnek és szexinek fogod érezni magad, akkor úgy is fogsz viselkedni és a pasik erre rögtön reflektálni fognak.
Youtube-on keress rá arra, hogy "the power of makeup" és nézegess videókat.
Ha a meghatározásod szerint "lapos" a feneked, akkor gyanítom, hogy vékony/normál testalkatod van, ami a férfiak 99,9999%-ának bejön, szóval csak egy jó ruha kell.
Husis vagyok, nem vékony.
Ezzel az a probléma, hogy ha ránéznek egy ilyen sminkelt arcra, az az első gondolat, hogy "túl sok a smink", "ezért nem bízom az emberekben", "smink nélkül biztos csúnya", "nem szeretem az ilyen erős sminket, egy nő legyen természetes".
Ha természetesen nézek ki, akkor meg valljuk be, hogy rám sem néznek.
A természetesség alatt pedig egy hibátlan arcú nőt értenek smink nélkül, nem egy átlagosat.
De értem, mire gondolsz, én is szoktam sminkelni.
Öltözködés szemponjából pedig a stílusom ugyanolyan, mint a szép lányoknak, csak én egyből szürke kisegér leszek benne. :D
A külső megjelenés fontos. Ebben semmi felszínesség nincs, egészen egyszerűen a szexuális vonzalomhoz ízléses, vonzó külső szükséges és az, hogy az illető jól érezze magát a bőrében. Az hogy kit mi tesz vonzóvá az változó, ami viszont egészen biztosan nem tesz senkit sem vonzóvá, ha a vizualitást elkezdi negatív előjellel ideologizálni.
Túlsúlyos vagy? Fogyj le! Nem, nem erős csontú vagy, nem is "genetika", hanem rossz életmód. Fogyj le, mozogj, táplálkozz egészségesebben! Egyrészt azért, mert - és ezen kár megsértődni - a rohadt almát se veszik le a polcról, hiába lehet, hogy finom a belseje. Másrészt, mert adsz magadnak néhány plusz évtizedet az élők között, illetve energikusabb és magabiztosabb leszel.
Valamint adj magadra! Nem, ettől sem leszel felszínes, sőt nem leszel mélyebb ember attól, ha nem így teszel. És az "adsz magadra", az nem azt jelenti, hogy tiszta vagy, még mielőtt ez lenne a védekezés. Öltözz előnyösen, szedd ki a szemöldököd, találd meg a neked megfelelő stílust! Persze erre mondhatod, hogy "de hát a férfiak nem így tesznek", csak nem lesz igaz. Ugyanis így tesznek. Mármint azok, akik nem keseregnek ugyanígy mint te, mert azok tényleg a kinyúlt pólóban, rendezetlen borostával, huszonéves sörhassal depresszióznak otthon, hogy miért nincs nőjük, amikor ők olyan csodálatosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!