Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha egy nő masztizni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nő masztizni kezdene előttetek, akkor meddig bírnátok ki, hogy ne nyúljatok hozzá? Illetve mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

2018. máj. 27. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Max 2-3 perc es utana tuti megdugnam.
2018. máj. 27. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Végig varnám
2018. máj. 27. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
Ha direkten nem közelít felém, tehát konkrét jelet nem ad arra, hogy szeretné ha nekem is közöm lenne hozzá, akkor nem bántanám. Mivel ha ő valóban csak erre gerjed, hogy mások nézik, akkor még én esnék ki erőszaktevőnek, mert hozzá mertem érni. Ha meg a nő kezdeményezi ezt, akkor nem gond. Reakció nem tudom mi lenne. Ha el tudnék onnan menni, akkor én esnék ki puhány pö**nek, szóval én folytatnám az addigi tevékenységemet ugyanúgy, esetleg zavaromban néha elmosolyodnék.
2018. máj. 27. 20:42
 14/14 anonim ***** válasza:
vegigneznem aztan megdugnám
2018. máj. 28. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!