Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogyan reagálnátok ha megtudnátok, hogy a barátnőtök volt már nővel?
Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy előttetek lefeküdt egy csajjal, illetve ha az derülne ki, hogy megcsalt titeket egy csajjal?
Melyik esetben lennétek dühösek?
Kort is írjatok!
"Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy előttetek lefeküdt egy csajjal,"
Semmit. Megkérdezném tőle, hogy tetszett-e neki és, hogy milyen volt.
"illetve ha az derülne ki, hogy megcsalt titeket egy csajjal?"
Szakítanék vele. Ez ugyanúgy megcsalás, ami nem fér bele egy olyan kapcsolatba ahol szerelemből szeretjük egymást. (elvileg, bár ha megcsalt akkor az ő részéről nem az)
mit szólnék? semmit.
max megkérdezném, hogy nincs-e egy olyan barátnője aki benne lenne 3-asban :D
Most le fogtok pontozni, de szeretném ha minden biszex nőre vágyó férfi tanulna az esetemből.
Mint sok más férfi, én is vágytam arra hogy a barátnőm biszex legyen és előttem csinálja nővel, vagy jobb esetben hármasban csináljuk.
Amikor megismerkedtem a barátnőmmel, tudtam hogy biszex, és örültem is neki. Folyton viccelődtem azzal hogy ezzel meg azzal a lánnyal milyen jó páros lennétek, meg hogy megnéznélek titeket egymást csókolgatva.
Aztán egyszer csak elém állt hogy lefeküdt egy lánnyal és mennyire sajnálja...különösebben nem akadtam ki, de megmondtam hogy csak akkor találkozhat a lánnyal ha én is ott vagyok.
Így is lett. Aztán tudjátok mi lett belőle? A találkozón végig egymással flörtöltek, engem levegőnek néztek, ha próbáltam szóhoz jutni akkor csak lesajnálóan néztek rám és folytatták tovább a beszélgetést. A szex meg borzalmas volt...Azt gondoltam na most kibírtam több órás csajos csacsogást, jöhet a menet, alig várom hogy két csaj is a farkamra cuppanjon. Ehhez képest úgy nézett ki a dolog, hogy ők egymással nyalakodtak, én meg magamra lettem hagyva...Amikor simogatni kezdtem barátnőmet, majdnemhogy ellökött magától...Azt mondta így nem tud XY-ra koncentrálni....Odamentem a másik lányhoz, és a nyakát kezdtem csókolgatni, erre ellökött magától és a barátnőmmel csókolóztak...Egy idő után elegem lett, higyjétek el, abban a szituációban nézni se volt élvezet a két nőt, nem akart felállni se a farkam, mert csak az járt a fejemben hogy ezek ketten úgy elvannak egymással hogy én már nem is kellek ide...
Ezután az eset után leültem beszélni erről a barátnőmmel, és a végére kiderült hogy beleszeretett abba a lányba, és elakar engem hagyni mert már csak hátráltatom...
Ha kiderülne, hogy már volt valakivel, akkor totál kiakadnék, mert akkor nem lennék bizti benne, hogy most ő valójában kit is szeret: a nőket vagy a hapsikat.
Ha azonban megcsalna (jelenleg is), akkor elbeszélgetnék vele, mert ez a "Bermuda háromszög" felállás senkiisek sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!