Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy a haveromnak 19-20 centis és egyetlen egy lány se mondta neki, hogy túl nagy?
Figyelt kérdés
Biztos,hogy van akkora neki mert zuhanyzóban láttam már és lankadtan van neki kb 17centi. Ja és a mostani és az előző barátnője is szűz volt.2018. máj. 27. 19:28
11/14 anonim válasza:
"Nekem nem fájna."
És méhszájad van vagy prosztatád? xD
12/14 anonim válasza:
Nekem a 17cm is mar tud fajni ha tovig beteszik
Mondjuk idovel ugyis nedvtenger lesz es enyhul a fajdalom😂
13/14 anonim válasza:
nekem se mondták még, pedig hasonló méretem van
óvatosnak kell lenni
18/F
14/14 anonim válasza:
Nekem se mondták még, pedig közel 20 cm-es. (Vastagságra sajnos csak minimálisan átlagon felüli: 5cm.)
És eddig 14 csajom közül csak kettőtől hallottam, hogy fáj, meg még egy tett rá megjegyzést, hogy nagy, de a többi egy árva szót sem szólt, simán tövig tudtam tenni, és amikor nagyon benedvesedtek, akkor alig lehetett érezni, szóval kis túlzással nekem is ugyanolyan kisebbségi komplexusom tudott lenni, mint egy 14-15 cm-es péniszű férfinak.
Végkövetkeztetés: a legtöbb csaj marhára lesz@rja ezt a méret mizériát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!